Algemeen

Officiële synopsis 'John Wick 3' bekend!

Het wordt een bloedbad in New York.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 12:28 in Algemeen
Tijdens de Lionsgate presentatie van John Wick: Chapter 3 op Cinema-Con werd de eerste synopsis van het derde deel in de reeks met Keanu Reeves als de huurmoordenaar uit de titel, uit de doeken gedaan:

''John Wick is op de vlucht geslagen, om twee redenen... hij wordt opgejaagd vanwege een wereldwijd beloofde prijs op zijn hoofd van maar liefst 14 miljard dollar, en voor het breken van een belangrijke regel van het Continental Hotel: het nemen van een leven in het hotel. Zijn slachtoffer was een lid van de organisatie de High Table, juist degene die de prijs op zijn hoofd hebben gezet.

John had al geëxcuteerd moeten zijn, ware het niet dat de manager van het Continental Hotel, Winston, hem één uur heeft gegeven voordat hij 'Excommunicado' wordt verklaard: dat zijn lidmaatschap het Continental wordt opgeheven, hij geen toegang meer heeft tot de diensten die deze geheime ondergrondse criminele gemeenschap biedt en afgesloten wordt van alle andere leden. Daarom moet John publieke diensten gebruiken om in leven te blijven terwijl hij zich een weg vecht en moordt door de stad New York.
''

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Cnet

Avatar

Tja dat maakte het einde van John Wick 2 eigenlijk al duidelijk...

Goov25

Avatar

Niet echt een verrassing nee, als je John Wick 2 hebt gezien. Maar ook vet veel zin in!

Ik hoop wel dat ie wat vaker z'n pen gebruikt ;)

Prince John

Avatar

@Goov
Was het niet een potlood? ;)

Hoe dan ook, gisteren toevallig nog een paar scènes bekeken op YouTube, heerlijke actie! Kijk uit naar deel 3!

JVD

Avatar

14 miljard....hèhèhè.....niet een beetje veel???

chazillionair28

Avatar

14 miljard is toch wel een bedrag om een poging te wagen ongetwijfeld het zal mislukken :P

maar wie weet word je in 1 klap rijker :P

Civilian Supreme

Avatar

Hoop dat de hele film een grote bloederige achtervolging is in de stijl van the Raid waarbij hij zich een baan moet vechten door alles en iedereen heen. Zou mooi zijn als hij verschillende safehouses heeft door de stad met een hele lading aan wapens en morfine.

nieuwslaatste nieuws

meest populair