Succesvolle horrorfilm 'A Quiet Place' krijgt vervolg

Succesvolle horrorfilm 'A Quiet Place' krijgt vervolg

Zal dat even stil zijn?

Niemand die bekend is met hoe ook maar een beetje succesvolle horrorfilms vaak uitgroeien tot hele reeksen, zal verbaasd zijn dat Paramount een vervolg heeft aangekondigd op A Quiet Place met Emily Blunt en van en met haar man John Krasinski.

Het vervolg werd aangekondigd tijdens het Cinema-Con in Las Vegas, waar Paramount een panel presenteerde over hun films de komende tijd. Daarbij vertelde Paramount dat de film gemaakt zal worden door 'dezelfde groep mensen die de eerste film maakten'. Of hij daarmee schrijvers Bryan Woods en Scott Beck, regisseur John Krasinski of slechts producenten Andrew Form en Bradley Fuller, of allemaal, bedoelde is nog niet bekend.

Waar ook nog niets over bekend is, is het plot. Wat logisch is, aangezien de eerste film pas een aantal weken draait. Dat Paramount nu al een sequel op de horrorfilm aankondigt komt dan ook vooral dankzij het onverwacht grote succes van de film, die sinds de release op 6 april en met een budget van 17 miljoen dollar wereldwijd al meer dan 213 miljoen dollar opbracht, waarmee het productiebudget al meer dan 12 keer is terugverdiend.



NieuwsFilm

meest populair