Algemeen

Succesvolle horrorfilm 'A Quiet Place' krijgt vervolg

Zal dat even stil zijn?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 13:25 in Algemeen
Niemand die bekend is met hoe ook maar een beetje succesvolle horrorfilms vaak uitgroeien tot hele reeksen, zal verbaasd zijn dat Paramount een vervolg heeft aangekondigd op A Quiet Place met Emily Blunt en van en met haar man John Krasinski.

Het vervolg werd aangekondigd tijdens het Cinema-Con in Las Vegas, waar Paramount een panel presenteerde over hun films de komende tijd. Daarbij vertelde Paramount dat de film gemaakt zal worden door 'dezelfde groep mensen die de eerste film maakten'. Of hij daarmee schrijvers Bryan Woods en Scott Beck, regisseur John Krasinski of slechts producenten Andrew Form en Bradley Fuller, of allemaal, bedoelde is nog niet bekend.

Waar ook nog niets over bekend is, is het plot. Wat logisch is, aangezien de eerste film pas een aantal weken draait. Dat Paramount nu al een sequel op de horrorfilm aankondigt komt dan ook vooral dankzij het onverwacht grote succes van de film, die sinds de release op 6 april en met een budget van 17 miljoen dollar wereldwijd al meer dan 213 miljoen dollar opbracht, waarmee het productiebudget al meer dan 12 keer is terugverdiend.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chazillionair28

Avatar

De Horror genre begint nu wel goed terug te komen, waarbij de horror genre min of meer een lachertje was zie je de laatste jaren toch goede films terug komen. Conjouring, it, paranormal activity ( enkel 1e deel uiteraard ) enz

GreenHornet

Avatar

Komedie en Horror zitten op gebied van genre dicht bij elkaar. Kijk maar naar Peele.

nieuwslaatste nieuws

meest populair