Celebrity

Jason Momoa wordt graag lekker vies in zijn vrije tijd

'Aquaman' houdt van de natuur!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 14:53 in Celebrity
Als Hollywoodster heeft acteur Jason Momoa (Aquaman, Braven) een druk bestaan, maar als hij even wat tijd voor zichzelf heeft, dan besteedt hij die het liefst samen met zijn vrouw en kinderen, zo vertelt hij in een interview met E! Online waarin hij zijn ultieme luie dag schetst. Momoa blijkt behoorlijk van de natuur te houden en neemt dan ook graag het hele gezin mee op pad voor een activiteit in een groene omgeving!

In december is acteur Jason Momoa te zien in de hoofdrol van superheld Aquaman in de gelijknamige blockbuster. Voor het eerst draagt Momoa een solofilm van zo'n grote omvang en hij laat het dan ook duidelijk merken dat dat mooie moment van hem en van niemand anders zal zijn. "Ik ben dé man en daarom ook enorm enthousiast", vertelt Momoa. "Eindelijk heb ik een film gekregen die helemaal van mij is en ook nog eens met geweldige personages erin, fantastische collega-acteurs en een goede regisseur. Het is allemaal van mij".

Momoa lijkt dus in een soort droom te leven en vertelt hard te hebben gewerkt aan en voor deze productie. Het nadeel aan het spelen van zo'n grote rol in een blockbuster is dat het veel tijd vergt. Veel tijd met zijn gezin heeft hij de afgelopen maanden dan ook niet kunnen besteden, maar als de Game of Thrones-ster tussendoor een keer vrij is, dan geniet hij ook. "Baby's knuffelen, mijn vrouw zoenen, in de modder spelen, bergen beklimmen, gewoon tijd doorbrengen met mijn kinderen. Ik vind het heerlijk om met mijn kinderen in de natuur te zijn".

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Klinkt als een coole gast

Rderegt

Avatar

Ik hoop dat Aquaman een goede film wordt. Ik gun het hem wel.

Frietgezicht

Avatar

Hmmm Jason mag wel een keer op mijn gezicht komen zitten.

Artificialis

Avatar

Zeg Jason, ben je niet een beetje te oud om de luie macho uit te hangen? Scheer die baard eraf en ga eens naar de kapper joh.

Robbepost

Avatar

JASON MOMOA WORDT GRAAG LEKKER VIES IN ZIJN VRIJE TIJD

Ik doe graag vies in mijn vrije tijd

ThomasOMalley

Avatar

^Begeerd door duizenden vrouwen wereldwijd, het lichaam van een god en een bankrekening waar wij alleen van kunnen dromen.
Maar goede tip man, hoop dat ‘ie meeleest.

Sunspot

Avatar

Haha! @above

nieuwslaatste nieuws

meest populair