Algemeen

Eerste stemmenrol ooit voor Harrison Ford in 'The Secret Life of Pets 2'

Ook Tiffany Haddish en Patton Oswalt zijn toegevoegd aan de stemmencast van de animatie-sequel.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 20:08 in Algemeen
Illumination Entertainment en Universal Pictures hebben aangekondigd dat Harrison Ford en komieken Patton Oswalt, Tiffany Haddish, Nick Kroll en Pete Holmes zijn toegevoegd aan de stemmencast van The Secret Life of Pets 2. De animatie-sequel wordt verwacht in juni 2019.

Het betreft de allereerste keer dat Ford zijn stem verleent aan een animatiefilm. De eerder genoemde acteurs voegen zich bij de eerder aangekondigde Kevin Hart, Eric Stonestreet, Jenny Slate, Ellie Kemper, Lake Bell, Hannibal Buress, Bobby Moynihan en Dana Carvey.

In het vervolg op de blockbuster uit 2016 zien we opnieuw wat huisdieren uitspoken wanneer hun baasjes het huis hebben verlaten. Chris Meledandri en Janet Healy zullen het vervolg produceren. Brian Lynch schrijft en Chris Renaud. regisseert. De eerste film bracht wereldwijd 875 miljoen dollar in het laatje.

Wat vinden jullie ervan dat we de stem van Harrison Ford zullen horen in een animatiefilm? Is The Secret Life of Pets 2 een goede eerste keuze?

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Oswalt zou trouwens Louis C.K. gaan vervangen.

SunChaser

Avatar

In ET heeft Ford ook een stemmenrol. Sort of

Effie

Avatar

Een vervolg op deze zak paardenstront?!? Serieus? Het is echt de allerergste meest verschrikkelijke klotefilm ooit gemaakt. En dan geef ik het nog te veel eer! Hoe kunnen, nee, hoe DURVEN mensen zoiets uit te brengen?

nieuwslaatste nieuws