Zwaar verbeterde Predators in 'The Predator'

Zwaar verbeterde Predators in 'The Predator'

Plus beschrijving eerste trailer.

Tijdens CinemaCon is de eerste trailer onthuld voor The Predator, een vierde solofilm in de franchise en een vervolg op Predator 2 uit 1990. Dit keer heeft Iron Man 3-regisseur Shane Black de touwtjes in handen. Hieronder de vrijgegeven synopsis, gevolgd door een beschrijving van de trailer.

Synopsis
De synopsis start met de zin dat "de jacht terug is" in Blacks "explosieve heruitvinding van de Predator-serie ". En dat wordt er meer verteld over het verhaal: "De meest dodelijke jagers van het universum zijn nog sterker, slimmer en dodelijker dan ooit tevoren, en zijn ze genetisch gemoderniseerd met DNA van andere soorten. Wanneer een jongen per ongeluk hun terugkeer naar de aarde triggert, kan alleen een groepje ex-soldaten en een ontevreden wetenschapsleraar het einde van de mensheid voorkomen."

Beschrijving trailer
De getoonde trailer, midden mei pas online te zien, laat zien hoe een jongen (Jacob Tremblay) speelt met een oude Predator-handschoen. Daarmee activeert hij een Predator-ruimteschip en deze crasht op aarde. Vervolgens zijn er beelden te zien van Boyd Holbrook, eerst als militair tijdens een ondervraging en vervolgens loopt hij op het ruimteschip af. Hij pakt een Predator masker op.

Daarna is Holbrook te zien met de ouders van de jongen en volgen er snelle flitsen met een Predator die een bebloede boemerang-achtig wapen gooit. Wapengekletter, explosies en dat soort dingen volgen. Aansluitend stapt Olivia Munns personage Casey Bracket in beeld en heeft het over hoe de Predators zich ontwikkelen na iedere keer dat zij op de aarde zijn geweest. Er is een Predator in haar lab te zien die mensen rond gooit en zorgt voor chaos. Een echt goed beeld op de Predator is er niet. De trailer eindigt met een shot waarin Munn met een geweer schiet. Als een van de mannen vraagt hoe ze zo heeft leren schieten, zegt ze "America".

Trailer online met Deadpool 2?
Op 13 september moet The Predator in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn. De trailer verschijnt dus in mei, vermoedelijk voorafgaand aan het verschijnen van Deadpool 2.



NieuwsFilm

meest populair