Algemeen

Zwaar verbeterde Predators in 'The Predator'

Plus beschrijving eerste trailer.

door Bram de Groot om 10:14 in Algemeen
Tijdens CinemaCon is de eerste trailer onthuld voor The Predator, een vierde solofilm in de franchise en een vervolg op Predator 2 uit 1990. Dit keer heeft Iron Man 3-regisseur Shane Black de touwtjes in handen. Hieronder de vrijgegeven synopsis, gevolgd door een beschrijving van de trailer.

Synopsis
De synopsis start met de zin dat "de jacht terug is" in Blacks "explosieve heruitvinding van de Predator-serie ". En dat wordt er meer verteld over het verhaal: "De meest dodelijke jagers van het universum zijn nog sterker, slimmer en dodelijker dan ooit tevoren, en zijn ze genetisch gemoderniseerd met DNA van andere soorten. Wanneer een jongen per ongeluk hun terugkeer naar de aarde triggert, kan alleen een groepje ex-soldaten en een ontevreden wetenschapsleraar het einde van de mensheid voorkomen."

Beschrijving trailer
De getoonde trailer, midden mei pas online te zien, laat zien hoe een jongen (Jacob Tremblay) speelt met een oude Predator-handschoen. Daarmee activeert hij een Predator-ruimteschip en deze crasht op aarde. Vervolgens zijn er beelden te zien van Boyd Holbrook, eerst als militair tijdens een ondervraging en vervolgens loopt hij op het ruimteschip af. Hij pakt een Predator masker op.

Daarna is Holbrook te zien met de ouders van de jongen en volgen er snelle flitsen met een Predator die een bebloede boemerang-achtig wapen gooit. Wapengekletter, explosies en dat soort dingen volgen. Aansluitend stapt Olivia Munns personage Casey Bracket in beeld en heeft het over hoe de Predators zich ontwikkelen na iedere keer dat zij op de aarde zijn geweest. Er is een Predator in haar lab te zien die mensen rond gooit en zorgt voor chaos. Een echt goed beeld op de Predator is er niet. De trailer eindigt met een shot waarin Munn met een geweer schiet. Als een van de mannen vraagt hoe ze zo heeft leren schieten, zegt ze "America".

Trailer online met Deadpool 2?
Op 13 september moet The Predator in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn. De trailer verschijnt dus in mei, vermoedelijk voorafgaand aan het verschijnen van Deadpool 2.

22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Het einde van de mensheid voorkomen?Hahaha,sinds wanneer komen ze om ons uit te roeien. En dan moeten ze idd wel flink verbeterd zijn.

Xenolicker

Avatar

^ Ben benieuwd of ze ook kunnen vliegen, Frietgezicht!

Gigan72

Avatar

Als het Blood Predators zijn dan houden die zich niet een de Predator code van eer en respect voor de jacht.

Akke Moeka Hara

Avatar

Klinkt al beter dan de joke foto’s met de preds in de apc.

Decepticon

Avatar

Klinkt nog steeds een beetje twijfelachtig, je kunt ook maar zoveel met Predator doen, maar ik ben nog steeds heel erg benieuwd.
Ik wil hem heel graag zien en ben benieuwd hoe de eerste trailer overkomt, als we hem daadwerkelijk zien ipv te lezen.

Symn

Avatar

'en zijn ze genetisch gemoderniseerd met DNA van andere soorten.'

Zo verschrikkelijk NIET benieuwd naar deze b-film.

GreenHornet

Avatar

Hadden ze niks beters kunnen verzinnen hoe ze naar de aarde komen.

Ed Crane

Avatar

Terwijl het juist zo simpel is, maak een film die zich afspeelt op de Predator thuisplaneet.

moviethomthomas

Avatar

Ed Crane, zelfs het meest simpele snappen ze in hollywood blijkbaar niet. Daarom hebben we bijvoorbeeld ook nog geen terminator film gezien met de future skynet war zoals T1 en T2. Die wilt ook elke fan zien. Of anders hadden ze al een alien film gemaakt dat zich op hun thuiswereld (als ze die al hebben) afspeelt en eindigt zoals alien begint etc etc.

Artificialis

Avatar

Sterker, slimmer, dodelijker.. Genetisch gemodificeerd met DNA van andere soorten.. Het einde van de mensheid voorkomen..

Dat ze zelf niet doorhebben hoe clichématig dit allemaal klinkt. En dat het succes van de film niet gaat afhangen van hoe groot en sterk ze de Predator dit keer hebben gemaakt. Het gaat om een goed verhaal, wat je nog kunt schrijven met een slappe Predator in de hoofdrol.

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Het einde van de mensheid voorkomen?"
De Predator film begint steeds meer als de Justice League film van vorig jaar te klinken.

Robbepost

Avatar

^ ja! En dan doet Steppenwolf weer mee!!!

Frietgezicht

Avatar

Gaat de predator 6 stenen verzamelen?

Ed Crane

Avatar

Gotta catch 'em all!

Shifty777

Avatar

Ed Crane: Predators niet gezien?

Cnet

Avatar

@shifty77 dat was niet de predator home planet.
In AvP:R kwam de home planet (Yautja Prime) heel ff voorbij.

Ed Crane

Avatar

Ja Predators heb ik gezien maar dat was inderdaad niet de Predator-homeworld. De film had een paar nog wel aardige dingetjes maar over het algemeen vond ik het een teleurstelling, teveel een herhaling van zetten. Want op zich een aardig idee om het zich af te laten spelen op een andere planeet, daar kun je dan alle kanten mee op, lekker vreemd en exotisch maken... maar in plaats daarvan was het gewoon weer een heel aards ogende jungle, dat leek wel een soort grap... Er dan een paar buitenaardse 'honden' bijgooien is niet genoeg.

AvP:R vond ik echt heel erg slecht (maar goed, wie niet?) maar die blik op de Predator homeworld was dan nog verreweg het meest interessant. Doe daar dus iets mee voor een vervolg.

@moviethomthomas:
Ja je hebt gelijk, maar wat Alien betreft daar denk ik heel anders over. Ik ben verre van tevreden over de prequels, maar een Alien homeworld vind ik persoonlijk nog een veel minder uitgangspunt. Wat mij betreft moeten de aliens geen wezens zijn die gewoon op een andere planeet zijn ontstaan - alleen een wereld die toetaal is overgenomen/ getransformeerd door de aliens die daar 'toevallig' terecht zijn gekomen zou eventueel een optie zijn... Als we dan perse een origin zouden moeten krijgen, dan iets veel meer exotisch dan een homeworld.

Xenolicker

Avatar

^ Ed Crane, ik vind Alien vs Predator: Requiem erg goed! Die is echt met heel veel liefde en respect voor beide franchises gemaakt. Heerlijk al die Predators en Aliens die op aarde gaan huishouden. Lekker gory ook, en met een geweldig vader/zoon moment!

Ed Crane

Avatar

:D Dat zeker en van alle films van beide reeksen heeft 'ie ook verreweg de beste cinematografie, de belichting is echt top!

Dirk Diggler

Avatar

Klinkt als
Predator World: Fallen Kingdom

Xenolicker

Avatar

^ Ja, dat is ook erg goed gedaan, Ed Crane, en houd het spannend: iedere keer dat je 'm kijkt ontdek je weer wat nieuws!

NieuwsFilm

meest populair