Veel dino-geweld in 'Jurassic World: Fallen Kingdom' tv-trailer

Veel dino-geweld in 'Jurassic World: Fallen Kingdom' tv-trailer

De Indoraptor gaat op jacht.

Hieronder kun je in een tv-trailer veel nieuwe beelden bekijken uit Jurassic World: Fallen Kingdom van regisseur J.A. Bayona en schrijver/producent Colin Trevorrow. Het is een van de kaskrakers die dit jaar nog gaat volgen.


In Fallen Kingdom keren we vier jaar na de gebeurtenissen terug naar Isla Nublar, het eiland waar de dino's uit het verwoeste themapark Jurassic World vrij rondlopen. Een op uitbarsten staande vulkaan bedreigt echter het eiland en het leven erop. Oud-parkmanager Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), nu oprichter van de organisatie Dinosaur Protection Group, bundelt de krachten om samen met Benjamin Lockwood (James Cromwell), de toenmalige partner van John Hammond, de dinosauriërs te redden en in veiliheid te brengen in een nieuwe faciliteit die Lockwood in de States heeft gemaakt. Claire overtuigt haar ex-vriend Owen Grady (Chris Pratt) om mee te gaan op de missie om de velociraptor Blue te vinden. Nadat Isla Nublar is verwoest bevinden de geredde dino's zich in Lockwoods verblijf. Owen en Claire komen erachter dat de dieren worden verkocht. Tijdens de veiling ontsnapt de extreem gevaarlijke hybride Indoraptor en deze gaat achter de mensen op het verblijf aan.

Ook met rollen voor Justice Smith, Rafe Spall, Toby Jones, Jeff Goldblum en B.D. Wong driaat Fallen Kingdom vanaf 7 juni in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair