Akelige Indoraptor op nieuw beeld 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

Akelige Indoraptor op nieuw beeld 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

De film is er bijna!

Er is een nieuwe cover vrijgegeven voor Total Film die ons Jurassic World: Fallen Kingdom-hoofdpersoon Owen Grady (Chris Pratt) laat zien, tezamen met een angstaanjagende nieuwe hybride dino: de Indoraptor. De hoop van regisseur J.A. Bayona is dat de aanwezigheid van nog meer nieuwe wezens, een heel nieuw verhaal en de terugkeer van Jeff Goldblums Ian Malcolm fans zal laten terugkeren naar de franchise.

Jurassic World: Fallen Kingdom begint als voormalig raptortrainer Owen en voormalig operations manager Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) terugkeren naar Isla Nublar. Ze proberen de dinosaurussen te redden van een aanstaande vulkaanuitbarsting die de levens van alle wezens op het eiland bedreigt. Maar te laat komen ze erachter dat de echte missie het bemachtigen van waardevol DNA is, waarmee levende wapens gemaakt kunnen worden.

Op onderstaande cover zien we een van die wezens, de compleet zwarte en akelig uitziende Indoraptor. Het beest geeft ook een indicatie van de horrorelementen die sterk aanwezig zijn in het tweede deel van de film. Vanaf 7 juni in de bioscoop!

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair