Algemeen

Akelige Indoraptor op nieuw beeld 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

De film is er bijna!

door Jim Pedd om 12:00 in Algemeen
Er is een nieuwe cover vrijgegeven voor Total Film die ons Jurassic World: Fallen Kingdom-hoofdpersoon Owen Grady (Chris Pratt) laat zien, tezamen met een angstaanjagende nieuwe hybride dino: de Indoraptor. De hoop van regisseur J.A. Bayona is dat de aanwezigheid van nog meer nieuwe wezens, een heel nieuw verhaal en de terugkeer van Jeff Goldblums Ian Malcolm fans zal laten terugkeren naar de franchise.

Jurassic World: Fallen Kingdom begint als voormalig raptortrainer Owen en voormalig operations manager Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) terugkeren naar Isla Nublar. Ze proberen de dinosaurussen te redden van een aanstaande vulkaanuitbarsting die de levens van alle wezens op het eiland bedreigt. Maar te laat komen ze erachter dat de echte missie het bemachtigen van waardevol DNA is, waarmee levende wapens gemaakt kunnen worden.

Op onderstaande cover zien we een van die wezens, de compleet zwarte en akelig uitziende Indoraptor. Het beest geeft ook een indicatie van de horrorelementen die sterk aanwezig zijn in het tweede deel van de film. Vanaf 7 juni in de bioscoop!8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dirk Diggler

Avatar

tis toch Film Total?

Horror elementen... whuhaha

Akke Moeka Hara

Avatar

Akelig? Had dat beest dan laten slapen joh

Xenolicker

Avatar

Welke is nou de raptor, de linker of de rechter...?

Goku32

Avatar

Dit word helemaal niks, deze film beetje jammer was altijd wel een fan van Jurrasic park. Maar na deel 3 is het allemaal slap geworden

Darthmar

Avatar

En de Indoraptor wordt afgemaakt door de T-Rex?

Xenolicker

Avatar

^ Nee, Darthmar, de Indoraptor zal Claire als zijn bruid kiezen, en hun nageslacht (De Infinityraptors) zal in het derde deel de wereld overnemen!

Kaasgaaf

Avatar

Ze hadden wel iets langer mogen nadenken over 'Indo-raptor', klinkt beetje goedkoop na de Indominus-Rex.
Beter heeft de regisseur ook aan een goed lopend verhaal gedacht i.p.v. alleen de genoemde details hierboven, ben benieuwd.

NieuwsFilm

meest populair