Grootse trailer 'Ant-Man and the Wasp' naar Quantum Realm!

Grootse trailer 'Ant-Man and the Wasp' naar Quantum Realm!

En Ghost als de slechterik.

Walt Disney en Marvel Studios hebben de tweede trailer online gezet voor Ant-Man and the Wasp, de twintigste film in het Marvel Cinematic Universe en na Black Panther en Avengers: Infinity War de derde film in nog geen half jaar tijd.

In Ant-Man and the Wasp keren we terug naar de wereld van Scott Lang (Paul Rudd) die na de gebeurtenissen in Civil War terug naar huis keert en wil zorgen voor zijn dochtertje, iets dat ook in het eerste deel een belangrijke drijfveer voor hem was. Maar hij wordt door Michael Douglas' Hank Pym en Evangeline Lilly's Hope van Dyne teruggehaald om hen te helpen in de speurtocht naar Janet van Dyne, gespeeld door Michelle Pfeiffer. Zij zit waarschijnlijk gevangen in het Quantum Realm.

Maar het trio krijgt tussendoor te maken met kleinere schurken uit het Marvel-universum. Zo is er de low-level crimineel Sonny Burch (Walton Goggins) en Ghost, het mysterieuze personage van Hannah John-Kamen. En dan is er Bill Foster, het personage van Laurence Fishburne dat zich kan ontpoppen tot de Black Goliath, in de comics de tweede Giant-Man en de vierde Goliath.

Check hieronder de nieuwe trailer voor Peyton Reeds Ant-Man and the Wasp. De eerste Ant-Man kwam in 2015 tot $519,3 miljoen aan de wereldwijde bioscoopkassa. Vanaf 6 juli in de States en vanaf 18 juli in de Nederlandse zalen.



NieuwsFilm

meest populair