Drummende grote mier in 'Ant-Man and the Wasp'?

Drummende grote mier in 'Ant-Man and the Wasp'?

Welke rol speelt ie?

Met beelden van Paul Rudds (Gi)Ant-Man, Evangeline Lilly's vliegensvlugge Wasp en Hannah John-Kamens zweverige Ghost was er veel leuks te zien in de tweede trailer voor Ant-Man and the Wasp. Maar we zagen ook een enorme mier!

En die enorme mier zat te drummen in een huiskamer, inclusief een koptelefoon. Sommigen vinden het vast belachelijk, anderen ongetwijfeld humoristisch. Maar volgens Screen Rant zou het best wel eens een belangrijke toevoeging aan de film kunnen zijn.

Bekijk de afbeelding
Het lijkt erop dat de grote mier bij Cassie Lang woont, het dochtertje van Rudds Scott Lang. En daarmee is het waarschijnlijk Cassie's mier. De mier werd vergroot in de eindscène van Ant-Man uit 2015. Maar die mier is nu niet alleen maar een huisdier, hij draagt namelijk ook een enkelband voor elektronisch huisarrest! Waarschijnlijk die van Scott.


Ook met Michael Douglas' Hank Pym, Michelle Pfeiffers Janet van Dyne, Walton Gogginss Sonny Burch, Laurence Fishburne's Bill Foster en Michael Peña's Luis draait Peyton Reeds Ant-Man and the Wasp vanaf 18 juli in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair