Gave rondleiding door de Millennium Falcon in nieuwe promo 'Solo: A Star Wars Story'!

Gave rondleiding door de Millennium Falcon in nieuwe promo 'Solo: A Star Wars Story'!

Donald Glover laat ons alle uithoeken zien.

Disneys Solo: A Star Wars Story gaat deze maand in première en er hangt veel vanaf. Waar Rogue One de eerste live-action spin-off was, maar rond onbekendere personages draaide, kennen we de voornaamste drie helden in dit avontuur al: Han Solo (Alden Ehrenreich), Lando Calrissian (Donald Glover) en Chewbacca (Joonas Suotamo). Zijn de opvolgers allemaal goed genoeg om in de voetsporen van hun iconische voorgangers te stappen?

Met Donald Glover lijkt het wel goed te zitten. Disney heeft een nieuwe promo vrijgegeven, waarin de acteur ons rondleidt over de zeer gedetailleerde set van de Millennium Falcon. Hij laat ons alle hoekjes en gaten zien en vertelt zoals je dat mag verwachten van een acteur die Billy Dee Williams opvolgt: vol enthousiasme, overtuiging en charisma.


Solo: A Star Wars Story is geregisseerd door Ron Howard en draait om de avonturen van de jonge Han Solo. We zien hoe hij piloot probeert te worden voor het Keizerrijk, maar iets teveel een eigen wil heeft en dus van de vliegschool gegooid wordt. En hoe hij daarna het criminele pad op komt.

Vanaf 23 mei in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair