Geen derde 'Deadpool' gepland?

Geen derde 'Deadpool' gepland?

Althans, dat gelooft Ryan Reynolds.

Acteur Ryan Reynolds gelooft niet dat er een derde Deadpool-film gaat komen. In plaats daarvan gelooft hij dat er een X-Force-film met zijn personage komt. Daarvan worden al belangrijke personages, waaronder Cable (Josh Brolin) en Domino (Zazie Beetz) aan ons voorgesteld.

"Wat Deadpool 3 betreft, weet je, het voelt vreemd om te zeggen, maar ik geloof niet dat die er gaat komen," aldus Reynolds tijdens een interview met een Koreaanse show. "Ik geloof dat er een X-Force-film komt. En dat zou dan eigenlijk dienen als zijn team." Daar Reynolds meewerkte aan de tweede film als scenarist, kunnen er vanuit gaan dat hij veel kennis over het werk achter de schermen heeft.

Een film rond X-Force is verder al lange tijd in de maak. Daar komt bij dat Josh Brolin getekend heeft voor vier films, een reeks die gelanceerd wordt met Deadpool 2. Reynolds werkte jaren aan de ontwikkeling van Deadpool, maar kreeg pas groen licht toen testbeelden online gelekt werden. De film bleek vervolgens een kritische en belangrijker nog financiële hit. Dat gaf Fox voldoende vertrouwen om een vervolg te bestellen, dat deze maand nog in première zal gaan.



NieuwsFilm

meest populair