'Avengers 4' vertelt heel ander verhaal dan we denken

En de gebeurtenissen in Infinity War hebben blijvende gevolgen.

De scenarioschrijvers van Avenger: Infinity War en vervolgfilm Avengers 4 beloven in een interview dat de concluderende film van het tweeluik niet simpelweg alle gebeurtenissen in de vorige film ongedaan zal maken. BuzzFeed sprak met Christopher Markus en Stephen mcFeely over de invloed van Infinity War op Avengers 4.

Markus: "Avengers 4 doet niet wat je denkt. Het is een andere film van je verwacht. En... wat er gebeurt is, is blijvend. Dus ik wil je vertellen dat het echt is. En des te eerder je dat accepteert, des te gemakkelijker het is om verder te gaan in het rouwproces."

McFeely: "Ik geloof dat Infinity War, voor een blockbuster, een behoorlijk volwassen film is. Er zit veel humor in, maar het wordt heel snel heel volwassen. Dat geldt ook voor die tweede. We gaan die keuzes recht aan doen en hopelijk zullen we je verrassen en amuseren en zorgen dat je meeleeft. Het is een film van dezelfde studio, van dezelfde regisseurs. Duidelijk aan elkaar verbonden. Maar het gaat om twee verschillende films, waarvan de een voortborduurt op wat in de ander gebeurd is."

Avengers 4 draait dus om de nasleep van Infinity War en zal de strijd van de Avengers met Thanos (Josh Brolin) verder vertellen en vermoedelijk ook afscheid nemen van een aantal oudgedienden van de franchise. Vanaf 4 mei 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair