'Jurassic World: Fallen Kingdom' enger dan ooit tevoren

'Jurassic World: Fallen Kingdom' enger dan ooit tevoren

En dat zou best eens kunnen!

In gesprek met Total Film heeft regisseur J.A. Bayona (The Impossible, A Monster Calls) meerdere horrorfilms aangestipt die invloed hebben gehad op zijn nieuwste film Jurassic World: Fallen Kingdom. Zo noemde hij Dracula uit 1979 en een aantal Hitchcock-films. De film wordt dus een angstaanjagende. Bayona kijkt enorm uit om de film te zien met anderen.


"Ik kijk er naar uit om de film met een publiek te zien, aangezien we erop rekenen dat deze enger is dan ooit tevoren. Maar laten we afwachten wat er gebeurt als we de film laten zien."

En hoe eng gaat het worden volgens actrice Bryce Dallas Howard, die in de film opnieuw de rol speelt van Claire Dearing:


"Je kunt je voorstellen hoe de versie van J.A. zal zijn, omdat hij echt goed is in je helemaal kapot te laten schrikken. En hij doet het op een manier die emotioneel aankomt, en niet met de jump scares."

In de film gaan we zien hoe onder meer Claire en haar ex-vriend Owen Grady (Chris Pratt) dino's gaan redden vanaf het bekende eiland, waar een vulkaan zal uitbarsten. De dino's worden vervoerd naar het vaste land van Noord-Amerika waar deze worden verkocht aan de hoogste bieder. En ja, dan ontsnappen er een paar, waaronder de extreem gevaarlijke hybride Indoraptor!

Hieronder een aantal nieuwe foto's en covers van Total Film. Vanaf 7 juni in de Nederlandse bioscoop.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair