Algemeen

Justin Lin maakt laatste twee 'Fast & Furious'-films

En de films trekken naar Afrika!

door Jim Pedd om 09:13 in Algemeen
Acteur Vin Diesel laat weten dat er een regisseur is gevonden voor de afrondende films in de F&F-franchise. Justin Lin, die tot nu toe vier van de acht films in de live-action reeks maakte, zal ook Fast & Furious 9 en Fast & Furious 10 regisseren. Daarnaast lijkt het erop dat de volgende films naar Afrika trekken.

Het begint er steeds meer op te lijken dat de laatste twee F&F-films een overkoepelend verhaal gaan vertellen. Als Lin dan terugkeert, is dat mooi, want zijn eerste film in de franchise was Tokyo Drift en zijn films behoren tot de best gewaardeerde delen in de reeks. Die laatste twee films worden ook groter dan ooit volgens Diesel.

"Ik heb net gebeld met Justin Lin, die Fast 9 en Fast 10 regisseert, en je wil niet weten hoe enthousiast hij is," aldus Diesel. "We zijn nog niet in Afrika geweest, dat kan ik je wel vertellen. En dat wordt eens tijd!"

Laten we hopen dat, ondanks dat de laatste twee films groter worden dan de voorgaande delen, ze ook minder rommelig worden. Vooral Fast & Furious 8 had te lijden onder een te grote hoeveelheid personages en teveel subplots. Dat zou bij de volgende twee delen opgelost moeten worden en Lin lijkt daar de geschikte kandidaat voor.

In 2020 en 2021 in de bioscoop.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Ah Afrika. Het zal wel Wakanda worden. Maar euh F&F serie is ook niet in de ruimte geweest.

Vooral Fast & Furious 8 had te lijden onder een te grote hoeveelheid personages en teveel subplots.
Daar had Infinity War helemaal geen last van :P

Robbepost

Avatar

Het schijnt dat Dominic Toretto kan vliegen en energieladingen kan schieten in deze delen!

Master Of Films

Avatar

Als Avengers de infinity stones hebben, de JL hun motherf... boxes. Wat voor MacGuffins heeft de Fast & Family serie dan nodig

In 2020 en 2021 in de bioscoop

In dezelfde jaren wanneer we ook Avatar: Smurfs in Space part deux & part drei gaan zien en afkraken #ZinIn

SuPa

Avatar

Waarom stoppen ze er niet mee? De serie is totaal niet realistisch meer. Na deel 5 hadden ze gewoon moeten stoppen. Daarna is het van over de top naar totaal ongeloofwaardig geworden.

Agent-P

Avatar

Over de top is bijna een understatement. Toch geldt ook hier dat de films genoeg geld opleveren om vervolgen te maken.

Thiver

Avatar

Jim Pedd "Als Lin dan terugkeert, is dat mooi, want zijn eerste film in de franchise was Tokyo Drift en zijn films behoren tot de best gewaardeerde delen in de reeks."

Als je het mij vraagt, is hij bizar genoeg verantwoordelijk voor de twee beste delen in deze reeks, maar ook voor de twee slechtste.

SuPa "Waarom stoppen ze er niet mee?"

Ik vermoed dat er financiële drijfveren zijn om deze reeks in leven te houden... ;)

SuPa "De serie is totaal niet realistisch meer."

Is-ie dat ooit geweest dan?

UPictures

Avatar

@SuPa Waarom zou je een serie eindigen die minimaal 700 miljoen per film opbrengt. (vanaf fast 6). Die films zijn vermakelijk met prima acteurs. Een serie afschrijven die zo succesvol is, is niet relevant.

Daanminator

Avatar

Afrika spreekt me niet aan, jammer. Had liever een deel in de Benelux gezien en buurman Duitsland mag ook zijn momentje pakken dan.

Sunspot

Avatar

Haha, op bezoek bij Black Panther

Civilian Supreme

Avatar

Dit worden echt niet de laatste films. Deel 5 is op en top vermaak, prima gebalanceerd, de rest is op deel 1 na gewoon pure bagger.

SuPa

Avatar

@UPictures dat het nog altijd veel geld oplevert is de enige reden om door te gaan. Het verhaal en de films zijn zo slecht geworden dat dit eigenlijk al een reden moet zijn om niet meer door te gaan.

NieuwsFilm

meest populair