Justin Lin maakt laatste twee 'Fast & Furious'-films

Justin Lin maakt laatste twee 'Fast & Furious'-films

En de films trekken naar Afrika!

Acteur Vin Diesel laat weten dat er een regisseur is gevonden voor de afrondende films in de F&F-franchise. Justin Lin, die tot nu toe vier van de acht films in de live-action reeks maakte, zal ook Fast & Furious 9 en Fast & Furious 10 regisseren. Daarnaast lijkt het erop dat de volgende films naar Afrika trekken.

Het begint er steeds meer op te lijken dat de laatste twee F&F-films een overkoepelend verhaal gaan vertellen. Als Lin dan terugkeert, is dat mooi, want zijn eerste film in de franchise was Tokyo Drift en zijn films behoren tot de best gewaardeerde delen in de reeks. Die laatste twee films worden ook groter dan ooit volgens Diesel.

"Ik heb net gebeld met Justin Lin, die Fast 9 en Fast 10 regisseert, en je wil niet weten hoe enthousiast hij is," aldus Diesel. "We zijn nog niet in Afrika geweest, dat kan ik je wel vertellen. En dat wordt eens tijd!"

Laten we hopen dat, ondanks dat de laatste twee films groter worden dan de voorgaande delen, ze ook minder rommelig worden. Vooral Fast & Furious 8 had te lijden onder een te grote hoeveelheid personages en teveel subplots. Dat zou bij de volgende twee delen opgelost moeten worden en Lin lijkt daar de geschikte kandidaat voor.

In 2020 en 2021 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair