'Solo: A Star Wars Story' op weg naar recordbrekend openingsweekend

'Solo: A Star Wars Story' op weg naar recordbrekend openingsweekend

Kom naar op met die twee geplande vervolgen!

Mocht je gevreesd hebben dat Solo: A Star Wars Story geen hit zou worden, dan kunnen we je nu gerust stellen. Deadline meldt dat de film het vermoedelijk erg goed gaat doen, voornamelijk door de sterke marketing en het feit dat Ron Howard rustig aan zijn werk heeft gedaan en daarbij vooral naar buiten heeft laten zien dat het allemaal wel goed komt.

Na het ontslag van Phil Lord en Chris Miller als regisseurs, terwijl zij al vier maanden bezig waren met de opnames, leek het verschrikkelijk slecht te gaan met de volgende spin-off in de franchise. Nu meldt Deadline echter dat de film vermoedelijk een recordbrekend openingsweekend zal beleven.

Verwacht wordt dat de film tijdens het vier dagen durende Memorial Day weekend meer dan 170 miljoen dollar binnenhaalt. Dat is veel meer dan de huidige recordhouder, Pirates of the Caribbean: At World's End, dat op 139,8 miljoen dollar staat. Ook stelt het vakblad dat er bijzonder veel enthousiasme gemeten wordt onder fans van de franchise.

Gedacht wordt dat de film het alleen al om die reden goed gaat doen. En dus zou het zomaar kunnen dat die drie films waar hoofdrolspeler Alden Ehrenreich voor getekend heeft, er gewoon gaan komen...



NieuwsFilm

meest populair