Magere Box Office-start 'Jurassic World: Fallen Kingdom' voorspeld

Magere Box Office-start 'Jurassic World: Fallen Kingdom' voorspeld

En de Jurassic Journals #1 en #2.

Waar het eerste deel Jurassic World nog $208,8 miljoen noteerde in het Noord-Amerikaanse premièreweekend, denkt Box Office Pro dat het vervolg een stuk magerder gaat presteren.

In hun vooruitzicht op de films die aankomende periode gaan verschijnen heeft de Box Office-voorspeller aangegeven dat Jurassic World: Fallen Kingdom niet verder gaat komen dan zo'n $139 miljoen. Ook de eindscore zou beduidend zwakker uit gaan pakken voor Box Office Pro. Waar het eerste deel nog uitkwam op $652,3 miljoen voorspelt de website een score van $350,0 miljoen. Het eerste deel kwam wereldwijd tot maar liest $1,7 miljard.

Uiteraard is dit nog slechts een erg vroege indicatie, maar de trailers zijn tot op heden niet echt goed ontvangen. Van echte concurrentie in het premièreweekend is beperkt sprake. In de weken voor de release op 22 juni verschijnen enkel de animatiefilm Incredibles 2 (15 juni) en Ocean's 8 (8 juni).

In Nederland (en vermoedelijk in veel andere Europese landen) verschijnt J.A. Bayona's Jurassic World 2 al op 7 juni. Dit in verband met het WK voetbal 2018 dat aftrapt op 14 juni. Hieronder Jurassic Journals #1 en #2 voor de film:





NieuwsFilm

meest populair