Derde 'Jumanji'-film de ruimte in?

Wat Jack Black betreft in elk geval wel.

De derde Jumanji-film moet de franchise een nieuwe richting op brengen, net als het onlangs verschenen tweede deel dat deed. Maar welke richting? Acteur Jack Black blijkt wel een idee te hebben. Wat hem betreft, reizen de personages ditmaal de ruimte in, om daar om te gaan met het beruchte bordspel.

"Ik stel voor dat we deze franchise de ruimte in brengen. Want ik vraag me af, wie heeft Jumanji bedacht? Wat is dat spel? Het moet een of andere buitenaardse technologie zijn, toch? Of is het gemaakt door een gestoorde medicijnman uit de jungle? Ik wil weten waar het vandaan komt. Dus kom maar op met dat oorsprongsverhaal!" aldus Black tegenover MTV.

In de oorspronkelijke film leek het spel oeroud te zijn en bracht het gevaarlijke junglewezens naar de echte wereld. In het vervolg was het veranderd en werd het een videospel. Kortom: het was maar de vraag waar het spel nou precies vandaan kwam, maar duidelijk was in elk geval wel dat het spel zichzelf kan aanpassen aan de behoeften van de tijd. Oeroud? Wellicht niet dus.

Jumanji 3 draait in december 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair