Uma Thurman wil opnieuw samenwerken met Quentin Tarantino ondanks setincident

Uma Thurman wil opnieuw samenwerken met Quentin Tarantino ondanks setincident

De twee Hollywoodlieden kennen elkaar al te lang om boos te blijven.

Actrice Uma Thurman sluit een volgende rol in een film van regisseur Quentin Tarantino niet uit. Dit ondanks de eerdere controverse van enkele maanden geleden nadat Thurman in een interview met The New York Times had onthuld dat ze Tarantino mede de schuld geeft voor de pijn die ze heeft overgehouden aan een auto-ongeluk op de set van Kill Bill: Vol. 2 in 2004.

Tijdens de promotietour voor haar nieuwste film The Con Is On werd Thurman door een journalist van Entertainment Weekly gevraagd wat haar relatie met Tarantino precies is. Volgens Thurman hebben de twee creatievelingen altijd al een goede band gehad, zelfs na het incident op de set van Kill Bill: Vol. 2. "We hebben natuurlijk onze ruzies samen gehad. Dat gebeurt nou eenmaal als je met iemand 25 jaar lang samenwerkt", vertelt Thurman.

Na het artikel in The New York Times schreef Thurman op haar Instagram dat Tarantino diep berouw heeft getoond na het verschrikkelijke ongeval. Later zei Tarantino ook nog zelf tegenover Deadline dat het een van de grootste fouten van zijn leven was om Thurman de stunt zelf uit te laten voeren destijds. Op de vraag of Thurman dan ook ooit nog wil samenwerken met de regisseur, antwoordt ze: "Als hij een goede rol voor me heeft geschreven. Ik geef namelijk nog steeds om hem na al die jaren te hebben samengewerkt".



NieuwsFilm

meest populair