Dronken Johnny Depp maakt ruzie met crewlid tijdens 'LAbyrinth'-filmdag

"Ik geef je $ 100.000 als je me nu meteen mept!"

Pirates of the Caribbean-acteur Johnny Depp heeft het weer voor elkaar gekregen. In een dronken bui besloot hij de problemen op te zoeken door ruzie te maken met een crewlid tijdens het maken van de biografische misdaadfilm LAbyrinth. Deze gaat over rechercheur Russell Poole (Depp) die samen met een journalist (Forest Whitaker) de moorden op rappers Tupac Shakur en The Notorious B.I.G. onderzoekt.

Kennelijk was de 54-jarige Amerikaan erg geïrriteerd op de set nadat hij een dag lang bezig was met drinken en roken. De ellende zou begonnen zijn toen Depp opeens de taken van regisseur Brad Furman overnam en een scène begon te regisseren waarin hij samen met twee vrienden te zien is. Eentje speelde een politieagent, de ander een dakloze man. Een bron zegt dat dit helemaal niet nodig was en de scène groter werd dan bedoeld.

Voor de scène had de cast en crew een straat in Los Angeles afgezet, maar toen de tijd voorbij was en hun vergunning om te filmen verliep, bleef Depp verdergaan. De locatiemanager vertelde filmmaker Furman dat ze moesten opschieten. Dat wilde hij blijkbaar ook. De ingewijde: "Brad onderbrak hem met: 'Vertel dat maar aan Johnny Depp!'" Toen de locatiemanager dat deed en tegen de acteur zei "Dit is de laatste shot", werd Depp pissig en schreeuwde hij: was het antwoord van de locatiemanager. Toen haalde Depp uit met een stoot, maar deze was kennelijk erg zwak. Misschien dat de acteur hem enkel uit zat te dagen, want daarna riep hij volgens de bron: "Ik geef je $ 100.000 als je me nu meteen mept!" De locatiemanager bleef als verdoofd achter terwijl anderen Depp weg sleurden.

Een vertegenwoordiger van de acteur meldt dat het bovenstaande verhaal aangedikt is. "Johnny Depp is een volleerd professional, een geweldig collega en iemand die andere artiesten steunt. Hij behandelt de crewleden en andere mensen om hem heen met het grootste respect. Films kunnen stressvol zijn en kleinschalige gebeurtenissen worden soms opgeblazen. We houden allemaal van verhalen, hier is er geen één."

NieuwsFilm

meest populair