'Tenacious D in the Pick of Destiny' krijgt vervolg

'Tenacious D in the Pick of Destiny' krijgt vervolg

Jack Black kondigde het live tijdens een concert van Tenacious D aan.

Was het de beste film aller tijden, of slechts een eerbetoon? Tenacious D in The Pick of Destiny was in 2006 in ieder geval geen succes. Toch heeft ster en schrijver van de film, Jack Black, een vervolg aangekondigd. Tijdens een optreden van Tenacious D op het Shaky Knees Music Festival, zei Black tegen het publiek dat ze een vervolg kunnen verwachten op de film:

''Ik weet niet wanneer jullie het zullen kunnen zien, maar we hebben besloten dat het gaat gebeuren en dat de film zal verschijnen in Oktober.''

Dit is verrassend nieuws, zeker gezien de beperkte tijd tussen de aankondiging en de beoogde verschijningsdatum, en het floppen van de eerste film.

Tenacious D is de band van komieken en acteurs Jack Black en Kyle Gass, die in 2002 hun grootste hit hadden met 'Tribute'. Op wat het hoogtepunt van hun roem leek, maakten ze Tenacious D in The Pick of Destiny, maar de film flopte flink en verdiende in de bios niet eens het productiebudget van $20 miljoen terug, met slechts een opbrengst van $14 miljoen. De film kreeg daarna wel een cultgevolg op DVD, met nog eens minstens $10 miljoen aan DVD-verkoop.



NieuwsFilm

meest populair