Kirsten Dunst bevallen van eerste kind

Kirsten Dunst bevallen van eerste kind

De ooievaar heeft een jongetje gebracht.

People Magazine is te weten gekomen dat acteurskoppel Kirsten Dunst en Jesse Plemons ouders geworden zijn. Volgens hen vond de bevalling van het weekend plaats, andere bronnen melden dat het eergisteren was. Hoe het ook zij, de 36-jarige Dunst heeft leven geschonken aan een gezond jongetje. Een kennis bevestigde daarnaast dat het ook goed ging met de trotse moeder.

De naam van het kindje is niet onthuld. Voor beide acteurs is het een nieuwe ervaring. Nieuws van de zwangerschap stamt uit begin dit jaar. Dunst nam toen deel aan een fotoshoot in januari waarop haar zwangere buik voor het eerst te zien was. De reeks foto's werden genomen door haar beste vriendinnen, de gezusters Mulleavy.

Dunst leerde de 30-jarige Plemons kennen tijdens het filmen van Fargo. De opnames van het tweede seizoen - waarin ze een getrouwd koppel spelen - vonden plaats in 2016. Sinds begin vorig jaar zijn ze verloofd. Eerder onthulde Dunst al aan People dat ze geen haast heeft om te trouwen, maar er zeker wel aan werkt. "Het is echt leuk," zei ze. "Want we maken iets samen vanaf het begin. Het is echt leuk om dat samen te doen. Het wordt erg persoonlijk en gezellig. We hebben het goed naar ons zin."



NieuwsFilm

meest populair