De eerste Avengers gaan voor een matchende tatoeage

De eerste Avengers gaan voor een matchende tatoeage

Al besloot een iemand het niet te doen...

Toen Lord of the Rings eindigde na drie films besloot de 'fellowship' zich voor altijd met elkaar te verbinden middels een matchende tatoeage. Het lijkt erop dat Scarlett Johansson (Black Widow) zich hierdoor heeft laten inspireren; zij besloot hetzelfde te doen met de originele Avengers groep. Johansson en Chris Evans (Captain America) waren de eerste twee die zich lieten tatoeëren door de tattoo-artiest Josh Lord in New York, maar hij kwam daarna zelfs overgevlogen naar Los Angeles om de anderen eveneens van een tatoeage te voorzien.

Robert Downey Jr. (Iron Man) en Jeremy Renner (Hawkeye) vonden dit alle twee wel een mooi idee; zij lieten zich dan ook meteen tatoeëren. Chris Hemsworth (Thor) leek het in eerste instantie niet te willen maar besloot het uiteindelijk toch te doen. Maar, net zoals bij de Lord of the Rings groep, waar Gimli acteur John Rhys-Davies zich niet wilde laten tatoeëren, is het nu Mark Ruffalo (Hulk) die weigerde. Hij is dus de enige van de originele Avengers groep zonder de matchende tatoeage. Chris Evans grapt er wel over: ''We moeten er gewoon voor zorgen hem op een dag zo dronken te krijgen dat we hem die tattoo kunnen laten zetten!''

De tatoeage zelf is redelijk simpel: de A van Avengers met het cijfer 6 eroverheen, voor de originele zes Avengers. Ook wel een grappig weetje: de tatoeage artiest Josh Lord liet zichzelf daarna zelf tatoeëren door de Avengers, die er probeerden iets moois van te maken... Meer foto's en filmpjes erover zijn hier te bekijken.



NieuwsFilm

meest populair