Jim Carrey in nieuwe Tim Burton

Jim Carrey gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe film van regisseur Tim Burton over avonturier, ontdekker en columnist Robert Ripley. Voorlopige titel van de film: Believe it or Not. Volgens Variety beginnen de opnames in Londen rond oktober volgend jaar.

Carrey zal eerst te zien zijn in de komedie Fun with Dick and Jane en vervolgens nog in twee andere films verschijnen voor hij aan het Ripley-project begint. Eerst is er de thriller Number 23 van Joel Schumacher en vervolgens Used Guys van Jay Roach met Ben Stiller.

Burton kwam met het idee om Carrey te casten voor zijn nieuwe film vlak na het afronden van zijn animatie Corpse Bride (momenteel nog in de bioscoop). Het script gaat geschreven worden door Larry Karaszewski en Scott Alexander die eerder voor Burton Ed Wood schreven en voor Carrey Man on the Moon.

De film pikt het verhaal van Ripley op als hij bekendheid heeft gekregen met zijn vaste column 'believe it or not' waarin hij verslag doet van alle merkwaardige vondsten die hij deed tijdens zijn expedities. Big Fish meets Indiana Jones?



NieuwsFilm

meest populair