Annette Bening naast Brie Larson in Marvels 'Captain Marvel'

Annette Bening naast Brie Larson in Marvels 'Captain Marvel'

Andere rollen in de film zijn weggelegd voor namen als Jude Law, Ben Mendelsohn en Djimon Hounsou.

Annette Bening heeft getekend voor een belangrijke rol in Captain Marvel, de nieuwste productie van Marvel Studios. Het is de eerste keer dat Bening haar opwachting maakt in een superheldenfilm.

Brie Larson speelt in Captain Marvel de rol van Carol Danvers, een straaljagerpiloot die in de jaren '90 door omstandigheden in een intergalactisch avontuur verzeild raakt, waarbij haar DNA gemixt wordt met dat van een buitenaards wezen.

Het enige dat we weten over Benings personage in de film is dat ze een wetenschapper is. Bening en Larson zullen te zien zijn naast andere bekende namen als Jude Law, Ben Mendelsohn, Gemma Chan, Djimon Hounsou en Lee Pace. Anna Boden en Ryan Fleck regisseren de film, waarvan de opnames momenteel plaatsvinden in Los Angeles. Captain Marvel draait vanaf 6 maart 2019 in de Nederlandse bioscopen.

Laat hieronder weten wat je vindt van Benings casting en wat je verwacht te zien in Captain Marvel (zeker na de 'stinger' aan het einde van Avengers: Infinity War te hebben gezien!).

NieuwsFilm

meest populair