Gaan Jamie Foxx en Katie Holmes stiekem trouwen?

Gaan Jamie Foxx en Katie Holmes stiekem trouwen?

Nieuwe geruchten!

Acteur Jamie Foxx (Robin Hood, Annie) en actrice Katie Holmes (Ocean's 8, Dear Dictator) gaan trouwen! Dat beweren insiders althans aan OK! Magazine. De twee Hollywoodsterren zijn namelijk zelf ontzettend stil rondom hun privé leven en schijnen er alles aan te doen om te voorkomen dat ze gelijktijdig met elkaar op de foto worden gezet.

Volgens de bron is dat ook de reden dat Foxx en Holmes hun huwelijksceremonie het liefst zo klein en intiem mogelijk willen houden. Foxx zou onlangs op zijn knieën zijn gegaan en Holmes zou volmondig 'ja' hebben gezegd, maar niet voordat zij haar 11-jarige dochtertje Suri om toestemming had gevraagd. Die zag wel een goede stiefvader in Foxx, dus met die goedkeuring zouden de voorbereidingen rondom de trouwpartij inmiddels al zijn begonnen.

Een officiële bevestiging of ontkenning van dit gerucht zullen we dus waarschijnlijk ook niet krijgen, want Foxx en Holmes houden hun relatie het liefst buiten de spotlights. In september 2017 werden de twee voor het eerst samen gespot op het strand van Malibu, maar publieke optredens van de twee beroemdheden samen zijn tot nu toe vrij zeldzaam. Zolang ze maar gelukkig zijn...



NieuwsFilm

meest populair