Mens vs Predator op nieuwe actievolle foto!

Mens vs Predator op nieuwe actievolle foto!

Dat loopt niet goed af voor de mens..

Er is een nieuwe foto van The Predator, de vierde film in de franchise, van regisseur Shane Black vrijgegeven. Het beeld volgt op de eerste trailer van gisteren, die liet zien dat een groep Predators crasht in de suburbs van een Amerikaanse stad en daar te maken krijgen met een groep soldaten onder leiding van Boyd Holbrook. Waar die trailer vooral komisch is, is onderstaand beeld bloedserieus en neemt een Predator het op tegen een mens.

Dat de film er komt is mooi, want we hebben behoorlijk lang moeten wachten. De film werd meermaals uitgesteld en recent bleek nog dat de complete derde akte helemaal opnieuw opgenomen moest worden omdat het testpubliek het verschrikkelijk vond. Dat gezegd hebbende, lijkt de film wel in capabele handen te verkeren bij Black, die al eens eerder te zien was als acteur in de franchise.

Vanaf 2 augustus draait de film dan eindelijk in de bioscoop. Dat de trailer en nu deze afbeelding zijn vrijgegeven, wijst er overigens op dat we de komende tijd heel wat nieuw materiaal mogen verwachten.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair