Eerste blik op mooie spionnencast '355'

Eerste blik op mooie spionnencast '355'

Plus de eerste veelbelovende details over wat we in de film kunnen verwachten.

Vorige week werd de vrouwelijke spionagefilm 355 voor het eerst aangekondigd door Jessica Chastain, nu kunnen we de cast al voor het eerst samen zien. Jessica Chastain, Marion Cotillard, Fan Bingbing, Penelope Cruz en Lupita Nyong'o kwamen namelijk volgens afspraak samen op de 71ste editie van het filmfestival Cannes, nog altijd het grootste filmfestival ter wereld. De vijf actrices kwamen op Cannes samen om met geldschieters te praten.

Waarna Lupita Nyong'o de eerste foto van het vijftal, dat bestaat uit twee Oscarwinnaars, twee internationale sterren en ook nog eens Jessica Chastain, op twitter deelde:



Daarbij gaven de castleden hun eerste reacties op het project. Penelope Cruz zegt dat ze tegen Jessica Chastain zei: "Jij bent onze Kerstman." Waar ze aan toevoegde: "Het is heel emotioneel om aan dit project mee te doen.''

Lupita Nyong'o blijkt ondertussen naast Jessica Chastain ook een belangrijke factor in het op gang krijgen van het project. Daarover zei zij: ''Ik heb nog nooit een Afrikaanse spionne gezien. Voor mij was dit heel belangrijk omdat ik weet dat ze wel bestaan. Dat mensen haar onderschatten, gebruikt ze in haar voordeel.''

Jessica Chastain heeft ondertussen laten vallen dat een vechtscène op rijdende motoren tussen haar en Marion Cotillard in ieder geval in de planning staat.

NieuwsFilm

meest populair