Jada Pinkett Smith over haar goede relatie met Will Smiths ex-vrouw

Jada Pinkett Smith over haar goede relatie met Will Smiths ex-vrouw

Zo kan het ook!

Actrice Jada Pinkett Smith (Girls Trip, Bad Moms) heeft in de laatste aflevering van haar Facebookshow Red Table Talk meer verteld over haar relatie met Sheree Fletcher, de ex-vrouw van haar man Will Smith. Volgens Smith konden de twee vrouwen vroeger nog weleens fel tegen elkaar tekeer gaan, maar hebben ze nu een zeer goede band.

"Het is een proces", vertelt Pinkett Smith in de uitzending, met Fletcher naast haar op de bank. "We hadden een hoop familiebijeenkomsten, deden een hoop samen. Ook al hadden we daar allebei mentaal geen trek is, maar we hadden in ieder geval dezelfde intenties", verklaart de 46-jarige actrice over de noodzaak om hun onenigheden aan de kant te schuiven.

De kinderen van beide Hollywoodvrouwen bleken centraal te staan in het hele verhaal. Will Smith kreeg met zijn ex-vrouw Fletcher samen één zoon, genaamd Trey (25). Later kreeg hij zoon Jaden (19) en dochter Willow (17) met zijn nieuwe vrouw. "We wilden allemaal de harmonie van onze families bewaren", aldus Pinkett Smith.

Volgens Pinkett Smith hebben de trauma's uit de jeugd van de drie ouders daar mede voor gezorgd. "We komen allemaal uit families waar dergelijke trauma's in bekend waren. Wij wilden beter voor onze kinderen. Daar hebben we alle drie voor gevochten".



NieuwsFilm

meest populair