Celebrity

Rosario Dawson viert verjaardag met naaktfoto

Ze is trots op haar lichaam en dat mag iedereen weten!

door FilmTotaal om 11:47 in Celebrity
Actrice Rosario Dawson (The LEGO Batman Movie, Unforgettable) blies afgelopen woensdag alweer 39 kaarsjes uit op haar verjaardagstaart. Voor Dawson reden genoeg om een bijna volledige naaktfoto te posten op Instagram. Dawson laat zien trots te zijn op haar lichaam, ondanks de verdrietige berichten die het afgelopen jaar rondom haar persoon naar buiten zijn gekomen, zo denken Amerikaanse media althans.

Met de foto toont Dawson dat zij als volwassen vrouw trots is op haar lichaam. Deze post verscheen vier maanden nadat Dawson een verdrietig boekje open deed over de mishandelingen en verkrachtingen die ze mee heeft gemaakt in haar jeugd. "Toen ik zulke dingen zag op de werkvloer, was het helaas niks nieuws voor mij. Het gebeurt zelfs binnen families. Door de mensen die voor je zouden moeten zorgen als kind", zei ze toen in de feministische podcast Morado Lens.

Een ander heftig moment uit het leven van Dawson was toen ze bijna een jaar geleden het levenloze lichaam van haar 26-jarige nichtje aantrof in haar eigen woning in Los Angeles, Amerika. Haar dood was een flinke klap voor Dawson en haar familie en zorgde ervoor dat ze anders tegen het leven aan ging kijken. "Er is geen garantie dat je morgen nog wakker wordt", zei ze vlak na de droevige dood in een interview.

Al met al heeft Dawson dus geen gemakkelijke tijd achter de rug. De foto van Dawson in haar evakostuum kun je hier bekijken.

NieuwsFilm

meest populair