Algemeen

Milla Jovovich wordt 'Monster Hunter'

In de nieuwe film van haar man Paul W.S. Anderson

door Kaj van Zoelen om 11:35 in Algemeen
Milla Jovovich gaat weer samen met haar man Paul W.S. Anderson aan een film werken: Milla Jovovich gaat de hoofdrol spelen in de game-adaptatie Monster Hunter, en Paul W.S. Anderson gaat de film regisseren. De productie zal in september van start gaan met een budget van ongeveer 60 miljoen dollar.

Monster Hunter wordt een bewerking van de gelijknamige reeks games die inmiddels tien jaar geleden voor het eerst uitkwamen. De spellen hebben nauwelijks een plot en draaien zoals de titel doet vermoeden om het jagen op monsters. De voorlopig synopsis van het filmproject luidt volgens Anderson als volgt:

Voor elk monster is er een held. Een gewone man met een saaie baan zonder toekomst ontdekt dat hij de nazaat is van een antieke held. Hij moet naar een mythische wereld reizen om te trainen om een Monster Hunter te worden, voordat de mystieke wezens uit die wereld de onze vernietigen.

Hij voegde daaraan toe dat omdat er niet echt personages om van te spreken zijn in de spellen, hij en Jovovich net als bij de Resident Evil-films hun eigen verhaal en personages kunnen bedenken om die op de wereld van de games te plakken.

Het productiebedrijf Constantin Film, dat Monster Hunt heeft ontwikkeld, werkt opmerkelijk genoeg ondertussen aan een reboot van Resident Evil, terwijl die reeks films net in 2016 na zes films met Milla Jovovich (waarvan vier door Paul W.S. Anderson geregisseerd) is afgelopen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Geen verbazing. Zowel Resident Evil als Monster Hunter zijn van Capcom. Al in 2012 was Paul W.S. Anderson van plan om zo'n Monster Hunter film te maken, gezien zijn goede relatie met Capcom. Nu Monster Hunter World bestverkochte game van Capcom is geworden, lijkt Paul W.S. Anderson te denken dat de tijd hiervoor rijp is.

Sunspot

Avatar

Goeie aanvulling MOF, wist dit neit.

Maar goed, als de film meer als RE1 wordt, oke.

rainking

Avatar

Ik zie haar al rondlopen met een wapen dat 3 keer groter is dan zijzelf.

Xenolicker

Avatar

De laatste 'Resident Evil' gooit alle logica en continuïteit van de voorgaande films overboord, om nog maar niet te spreken over de hysterische editing. Maar... nieuwe film, nieuwe kans; en dit is in ieder geval geen vervolg!

nieuwslaatste nieuws

meest populair