Milla Jovovich wordt 'Monster Hunter'

Milla Jovovich wordt 'Monster Hunter'

In de nieuwe film van haar man Paul W.S. Anderson

Milla Jovovich gaat weer samen met haar man Paul W.S. Anderson aan een film werken: Milla Jovovich gaat de hoofdrol spelen in de game-adaptatie Monster Hunter, en Paul W.S. Anderson gaat de film regisseren. De productie zal in september van start gaan met een budget van ongeveer 60 miljoen dollar.

Monster Hunter wordt een bewerking van de gelijknamige reeks games die inmiddels tien jaar geleden voor het eerst uitkwamen. De spellen hebben nauwelijks een plot en draaien zoals de titel doet vermoeden om het jagen op monsters. De voorlopig synopsis van het filmproject luidt volgens Anderson als volgt:

Voor elk monster is er een held. Een gewone man met een saaie baan zonder toekomst ontdekt dat hij de nazaat is van een antieke held. Hij moet naar een mythische wereld reizen om te trainen om een Monster Hunter te worden, voordat de mystieke wezens uit die wereld de onze vernietigen.

Hij voegde daaraan toe dat omdat er niet echt personages om van te spreken zijn in de spellen, hij en Jovovich net als bij de Resident Evil-films hun eigen verhaal en personages kunnen bedenken om die op de wereld van de games te plakken.

Het productiebedrijf Constantin Film, dat Monster Hunt heeft ontwikkeld, werkt opmerkelijk genoeg ondertussen aan een reboot van Resident Evil, terwijl die reeks films net in 2016 na zes films met Milla Jovovich (waarvan vier door Paul W.S. Anderson geregisseerd) is afgelopen.

NieuwsFilm

meest populair