Video

Trailer: Knalharde actie in 'Mile 22' met Iko Uwais en Mark Wahlberg

Vierde Berg/Wahlberg-film in vijf jaar tijd.

door Bram de Groot om 06:00 in Video
Na de films Lone Survivor (2013), Deepwater Horizon (2016) en Patriots Day (2016) verschijnt er van regisseur Peter Berg en acteur Mark Wahlberg dit jaar opnieuw een film. Dit keer is het de actiethriller Mile 22, welke zich afspeelt in Indonesië. STX Entertainment heeft de eerste trailer onthuld, met de nodige martial arts en flink wat schietwerk.

In Mile 22 speelt Wahlberg een geheim agent die bijgestaan wordt ​​door een uiterst geheime commando-eenheid van de CIA. De geheim agent is in Indonesië gestationeerd en samen pogen ze een informant het land uit te smokkelen door deze vanuit het centrum van de stad naar een luchthaven 22 mijl verder te vervoeren. Onderweg moeten ze uit handen zien te blijven van de corrupte politie en de criminele onderwereld.


Andere rollen zijn voor Lauren Cohan, Ronda Rousey, Iko Uwais en John Malkovich en naar verwachting draait Mile 22 vanaf 1 november in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder ook het bijhorende affiche! Jouw soort actiefilm?3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

Oké dus iemand heeft 16 Blocks geïnjecteerd met steroïden en er Mile 22 van gemaakt.
Ik pas.

Decepticon

Avatar

Ziet er heel goed uit en de combo Wahlberg en Berg geeft ook goede hoop op weer een goede film van hen.
En dit is het soort film waar Iko Uwais in op hoort te draven, zijn Engels in deze trailer klinkt ook al weer een stuk beter.
Ik ga deze zeker in de bios kijken!

Goov25

Avatar

Trailermuziek is weer verschrikkelijk. Wie bedenkt die shit?
Filmpje is niet perse iets voor in de bios denk.

nieuwslaatste nieuws

meest populair