Meerdere versies van 'The Predator' in één film

De buitenaardse jagers kennen meerdere incarnaties.

Het lijkt erop dat Shane Black het klassieke monster The Predator opnieuw uit gaat vinden met zijn film. De site Den of Geek hint er namelijk naar dat er meerdere nieuwe versies van het monster te zien zijn in de film. In de trailer werd daar eigenlijk ook al naar gehint: daarin hoorden we dat de Predator de beste onderdelen van andere soorten assimileerde, om zo de ultieme jager te worden.

Nu meldt Den of Geek dat er drie klassieke versies van de buitenaardse wezens te zien zijn, evenals een gigantische, drie meter lange variant. Ook zijn er twee nieuwe versies te zien die we nog nooit zagen in de films. Daarmee moeten de monsters enger dan ooit worden gemaakt, wat ook wel mag gezien de franchise.

The Predator volgt soldaat Quinn McKenna (Boyd Holbrook), die ooit al eens vocht met een van de monsters uit de titel. Hij moet een groep veteranen leiden in de strijd tegen een reeks nieuwe gevaarlijke Predators. Het is een reboot, maar de film heeft wel banden met eerdere films. Zo is de regering zich er bewust van dat er Predators zijn.

Naar het schijnt onderging de film drie weken aan heropnames, doordat de derde akte teveel humor zou hebben bevat. Daarom zijn er nieuwe scenes opgenomen, die het geheel wat intenser maken.



NieuwsFilm

meest populair