Opnames 'Wonder Woman 2' "schokkend snel" van start

Opnames 'Wonder Woman 2' "schokkend snel" van start

Anderhalf jaar voor de release...

Op de rode loper van het Cannes Film Festival vertelde regisseur Patty Jenkins dat de opnames van Wonder Woman 2 schokkend snel van start gaan. "Ik kan niets zeggen," begon Jenkins op de rode loper. Maar terwijl ze wegliep, zei ze: "Heel snel. Schokkend snel".

Er zijn vrijwel geen plotdetails bekend over de film, maar recentelijk liet Jenkins wel weten dat de prinses van de Amazones, gespeeld door Gal Gadot, ditmaal tijdens de Koude Oorlog te zien zal zijn. Afgezien van Gadot, keert naar het schijnt ook acteur Chris Pine terug als Steve Trevor. Verder is Kristen Wiig te zien als de schurk Cheetah en heeft Pedro Pascal eveneens een nieuwe rol.

Dat de opnames al bijna van start gaan, is in lijn met eerdere verhalen. In oktober hoorden we dat de film al in juni zou beginnen met opnames en dat zou nu dus zomaar kunnen kloppen. Vermoedelijk zullen de opnames dik een half jaar duren, net als bij de vorige film. Dan heeft Jenkins nog behoorlijk wat tijd voor de post-productie en onvermijdelijke heropnames.

Vanaf december 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair