Algemeen

Opnames 'Wonder Woman 2' "schokkend snel" van start

Anderhalf jaar voor de release...

door Jim Pedd om 09:45 in Algemeen
Op de rode loper van het Cannes Film Festival vertelde regisseur Patty Jenkins dat de opnames van Wonder Woman 2 schokkend snel van start gaan. "Ik kan niets zeggen," begon Jenkins op de rode loper. Maar terwijl ze wegliep, zei ze: "Heel snel. Schokkend snel".

Er zijn vrijwel geen plotdetails bekend over de film, maar recentelijk liet Jenkins wel weten dat de prinses van de Amazones, gespeeld door Gal Gadot, ditmaal tijdens de Koude Oorlog te zien zal zijn. Afgezien van Gadot, keert naar het schijnt ook acteur Chris Pine terug als Steve Trevor. Verder is Kristen Wiig te zien als de schurk Cheetah en heeft Pedro Pascal eveneens een nieuwe rol.

Dat de opnames al bijna van start gaan, is in lijn met eerdere verhalen. In oktober hoorden we dat de film al in juni zou beginnen met opnames en dat zou nu dus zomaar kunnen kloppen. Vermoedelijk zullen de opnames dik een half jaar duren, net als bij de vorige film. Dan heeft Jenkins nog behoorlijk wat tijd voor de post-productie en onvermijdelijke heropnames.

Vanaf december 2019 in de bioscoop.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Thiver

Avatar

Goh, je zou haast gaan denken dat DC op korte termijn een hit nodig heeft...

Robbepost

Avatar

Goed nieuws! He Thomas ;)?

Master Of Films

Avatar

^ ook goed nieuws voor de grootste DC fan onder ons: Ed Crane.
[want onze Edje heeft nog steeds geen snoozefest opmerking geplaatst bij Wonder Woman]

Robbepost

Avatar

^ ik hoop wel dat jullie weer vriendjes worden en niet meer gaan steggelen bij een recensie.

ThomasOMalley

Avatar

Robbepost "Goed nieuws! He Thomas ;)?"
Haha ach ja laat maar komen joh! Misschien dat ik deze gewoon oversla, dan is iedereen hier betreffende Wonder Woman een keertje vrijgesteld van mijn chagrijnige comments!

Xenolicker

Avatar

Hoe eerder, hoe beter!

Sunspot

Avatar

Oh, dus Trevor zal wel gered zijn of zo of weer tot leven gewekt

Ed Crane

Avatar

Master Of Films "^ ook goed nieuws voor de grootste DC fan onder ons: Ed Crane.
[want onze Edje heeft nog steeds geen snoozefest opmerking geplaatst bij Wonder Woman]"


Ja dat snoozefest zit je nog steeds dwars, hè. Maar ik kan je geruststellen, ik zal de MCU nooit meer bekritiseren.

Master Of Films

Avatar

^ Hé Boze Edje reageert toch weer en ik maar denken dat je mij niet meer aardig vond. XOXOXO.

Ed Crane "ik zal de MCU nooit meer bekritiseren."

Sure ;) als je überhaupt kritiek kan leveren ipv te trollen :P

Artificialis

Avatar

Het laatste wat ze moeten doen is Patty Jenkins opjagen. Geef die vrouw de tijd om een waardig vervolg op Wonder Woman te maken. Liever 3 jaar wachten op een goede film dan over 1,5 jaar een afgeraffeld product in de bios zien verschijnen.

Frietgezicht

Avatar

^ Misschien in ieder geval geen afgeraffelde badguy. Waar het MCU het de laatste tijd beter aanpakt vind ik alle DC badguys matig tot slecht(alleen Zod in Man of Steel vind ik wel ok)

Master Of Films

Avatar

^Toch wel ironisch. In een iconische vrouwenfilm met een vrouwelijke reggiseur laten ze Ares zien als een sulletje met een porno snor.

Maar idd. Friet, die paarse space kerel die de hele tijd op een stoel zat dat was pas een goede bad guy. Al duurde het wel even voordat hij uit zijn stoel kwam. Smiley face

Frietgezicht

Avatar

^ Het was het wachten waard(zeker omdat we hem volgend jaar weer zien)
Grappig genoeg had die eigenlijk dezelfde plannen als Steppenwolf met z’n boxen verzamelen maar zo zie je maar wat een verschil in badguys.

ridjieddo

Avatar

Haha leuk dat ik niet de enige ben die het getrol van Edje opmerkt.
OT Art +1

chefry1983

Avatar

ik moet nog steeds deel 1 kijken. ik kom er maar niet aan toe. ik wacht nog steeds op de netflix release van wonder woman

Ed Crane

Avatar

Master Of Films "^ Hé Boze Edje reageert toch weer en ik maar denken dat je mij niet meer aardig vond. XOXOXO.

Ed Crane "ik zal de MCU nooit meer bekritiseren."

Sure ;) als je überhaupt kritiek kan leveren ipv te trollen :P"

Jazeker, mij zul je niet meer horen. Ik begrijp nu dat opmerkingen maken over bepaalde films sommigen tegen de borst kan stuiten en zomaar ervaren kan worden als trollen door één specifiek iemand. En als iemand dat zo ervaart, ook al zou dat maar één specifiek iemand zijn en zul je alle anderen er niet over horen, één persoon is al te veel. Het hoort hier een safe space te zijn waar filmliefhebbers met een vooral gelijke smaak en kritiek bij elkaar kunnen komen en dan hoort er niet iemand zoals ik tussen te zitten die steevast het andere geluid laat horen omdat dat ook leuk kan zijn, want dat is trollen.

Ik wil alvast alle lezers bedanken die zich al die jaren konden vinden in mijn meningen, best wel iets anders wilden horen, de humor van het één en ander konden inzien en best wat konden verdragen of tolereren, maar aan alles komt een eind. Het gaat u allen goed!

ThomasOMalley

Avatar

^Beledigd zijn is een keuze Ed, dus ik kan niet zeggen dat ik veel begrip heb voor je toelichting waarom jij je zo makkelijk de mond laat snoeren (al besef ik goed dat ik zelf vaker mijn bek zou kunnen houden). Iedereen moet hier alles kunnen zeggen, ook als dat betekent dat je af en toe iemand tegen de borst stuit.

Dat gezegd hebbende, kan ik me voorstellen dat er andere factoren meespelen en wanneer de lol eraf is kan je je tijd beter besteden.
Ik heb je aanwezigheid in ieder geval gewaardeerd. We waren het niet altijd eens, maar wat is daar nou leuk aan? ;)

Het ga je goed!

NieuwsFilm

meest populair