Video

Zoon Denzel Washington infiltreert KKK in trailer Spike Lee's 'Black Klansman'

Plus de eerste reacties op de film tijdens het filmfestival van Cannes.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 12:25 in Video
Bekijk hieronder de eerste trailer voor Black Klansman, de nieuwste film van Spike Lee. De film, die ook BlacKkKlansman wordt genoemd, gaat over een zwarte agent (John David Washington) die in de jaren zeventig infiltreerde in de Ku Klux Klan.Ron Stallworth is begin jaren zeventig de eerste zwarte detective bij de politie van Colorado Springs. Om zijn naam te vestigen, begint hij aan een gevaarlijke missie: het infiltreren van de Ku Klux Klan en hun misdaden onthullen. Daarbij recruteert hij al snel een ervaren collega, Flip Zimmerman. Samen proberen ze de extremistische haatgroep te ontmantelen terwijl de organisatie haar imago probeert te verbeteren door minder geweldadige retoriek te bezigen.

Naast John David Washington als Stallworth speelt Adam Driver Flip Zimmerman. John David Washington is de zoon van Denzel Washington, die vier films maakte met Spike Lee (waaronder Malcolm X en Inside Man).

Black Klansman ging gisteravond op het filmfestival van Cannes in wereldpremière, waar de film een staande ovatie kreeg. De eerste reacties stroomden daarna natuurlijk twitter op, en ze zijn zeer positief:
6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

Fijne trailer, ben benieuwd.

Erik Anderson "...the director’s best in over a decade."
Oké da's in dit geval dan weer niet echt indrukwekkend.

Agent-P

Avatar

Schminkt hij zich dan wit of loopt hij de hele tijd met zijn muts op?

ThomasOMalley

Avatar

^Misschien moet je de trailer kijken P.

Prince John

Avatar

+1 Thomas
Dat stukje aan de telefoon is geniaal!

PindaNL

Avatar

Ik kijk ballers en kom er nu pas achter dat hij de zoon van denzel is. Vind hem altijd wel leuk spelen als ricky jerret.

Moviemagic

Avatar

Het zag er verrassend leuk uit. Ik heb goede hoop.

nieuwslaatste nieuws

meest populair