Algemeen

Voor het eerst in jaren nieuwe scenarist voor 'Fast & Furious'

Chris Morgan heeft het te druk.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 07:20 in Algemeen
Voor het eerst sinds de tweede film verscheen, heeft de Fast and Furious-franchise een nieuwe scenarist. Chris Morgan, die de voornaamste schrijver is van films sinds The Fast and Furious: Tokyo Drift in de bioscoop verscheen, heeft het te druk met de aankomende spin-off rond de personages van Dwayne Johnson en Jason Statham om ook Fast and Furious 9 te kunnen schrijven.

En dus is er nu een nieuweling ingehuurd. Daniel Casey zal volgens The Hollywood Reporter zorg dragen voor het script van Furious 9, die de franchise naar een nieuwe richting moet brengen. Zo zal de film naar het schijnt naar Afrika gaan, waar de franchise tot nu toe nog niet geweest is. Verder moet de film het begin van het einde zijn, want Fast and Furious 10 wordt de laatste.

Casey is overigens een van de co-schrijvers van de sci-fi thriller Kin, waarvan de eerste trailer een paar weken geleden goed ontvangen werd. Ook werd zijn scenario voor The Heavy opgepikt door Paramount Pictures, dat het een unieke sci-fi film noemt. Fast and Furious 9 moet in april 2020 in de bioscoop draaien en wordt gemaakt onder leiding van Justin Lin.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws