Video

Vliegtuig naar de hel in 'Flight 666' trailer

Wie kiest er dan ook vlucht 666?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 11:07 in Video
Alle die-hard liefhebbers van de producties van The Asylum opgelet! Hieronder zie je de eerste trailer voor een van hun nieuwste films, namelijk Flight 666, een zoveelste low budget titel waarin er iets misgaat met een vliegtuig. Dit keer betekent het een barre vlucht richting een duivelse hel.

Niet te verwarren met het bekende album / docu van Iron Maiden toont Flight 666 hoe de ongelukkge passagiers en de crew van een internationale vlucht in de problemen komen wanneer zij aangevallen worden door kwaadaardige, onzichtbare krachten. Terwijl ze vechten om te overleven komen ze tot de ontdekking dat ze te maken hebben met de geesten van vermoorde meisjes. Blijkbaar bevindt hun moordenaar zich in het vliegtuig. Spannend!!


De regie lag in handen van de verder weinig bekende regisseur / editor Rob Pallatina (Alien Convergence) en er zijn rollen voor onder meer Joseph Michael Harris, Liz Fenning en Greg Furman. Check hieronder het affiche!1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jimb

Avatar

De Iron maiden versie was wel goed..

nieuwslaatste nieuws