'This Is Us'-acteur Justin Hartley boos op fan na kus-aanval

'This Is Us'-acteur Justin Hartley boos op fan na kus-aanval

"Als ik dat bij haar zou doen, zou ik in de gevangenis belanden."

Als het aan This Is Us-acteur Justin Hartley ligt wordt hij voorlopig niet meer gekust. De 41-jarige Amerikaan onthulde aan vrouwenblad Good Housekeeping dat hij pas geleden in Chicago door een fan is benaderd die hem plotseling begon te zoenen. Het gebeurde toen hij in een restaurant aan het eten was. Hartley noemt het simpelweg een vorm van seksuele aanranding.

"Ik ben niet bang om dit te zeggen, want ik vind dat die vrouw zich moet schamen. Die vrouw - die ik niet ken, een vreemdeling - herkende me, begon te schreeuwen en draaide helemaal door. Ze rende op me af en begon me te kussen." De acteur vroeg haar daarna een stap achteruit te nemen, omdat ze zijn persoonlijke ruimte binnendrong. "Ik zei: 'Je loopt niet op mensen af die je niet kent en plaatst je mond niet op hun gezicht. Als ik dat bij jou zou doen, zou ik in de gevangenis belanden. Doe dat alsjeblieft niet.'"

Daarna zouden ze het min of meer hebben bijgelegd en vertrok de vrouw verlegen, nadat hij tegen haar zei dat dit een moment was om van te leren. Later keerde ze echter terug en vroeg hem om een foto. Daar wilde hij niets van hebben. Hartley: "Ik zei: 'Nee, het is goed zo.' Normaal ben ik erg makkelijk in het nemen van foto's, maar bij haar had ik zoiets van: 'Ik ga geen foto's met jou maken nadat je me hebt aangerand. Het is goed zo zonder een foto.'" De fan vond dat alles behalve fijn. "Terwijl ze vertrok zei ze: 'Justin Hartley is een eikel.' Maar dan niet 'eikel', iets dat vuiler is. Dat meen je toch niet?"



NieuwsFilm

meest populair