Celebrity

'This Is Us'-acteur Justin Hartley boos op fan na kus-aanval

"Als ik dat bij haar zou doen, zou ik in de gevangenis belanden."

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 07:32 in Celebrity
Als het aan This Is Us-acteur Justin Hartley ligt wordt hij voorlopig niet meer gekust. De 41-jarige Amerikaan onthulde aan vrouwenblad Good Housekeeping dat hij pas geleden in Chicago door een fan is benaderd die hem plotseling begon te zoenen. Het gebeurde toen hij in een restaurant aan het eten was. Hartley noemt het simpelweg een vorm van seksuele aanranding.

"Ik ben niet bang om dit te zeggen, want ik vind dat die vrouw zich moet schamen. Die vrouw - die ik niet ken, een vreemdeling - herkende me, begon te schreeuwen en draaide helemaal door. Ze rende op me af en begon me te kussen." De acteur vroeg haar daarna een stap achteruit te nemen, omdat ze zijn persoonlijke ruimte binnendrong. "Ik zei: 'Je loopt niet op mensen af die je niet kent en plaatst je mond niet op hun gezicht. Als ik dat bij jou zou doen, zou ik in de gevangenis belanden. Doe dat alsjeblieft niet.'"

Daarna zouden ze het min of meer hebben bijgelegd en vertrok de vrouw verlegen, nadat hij tegen haar zei dat dit een moment was om van te leren. Later keerde ze echter terug en vroeg hem om een foto. Daar wilde hij niets van hebben. Hartley: "Ik zei: 'Nee, het is goed zo.' Normaal ben ik erg makkelijk in het nemen van foto's, maar bij haar had ik zoiets van: 'Ik ga geen foto's met jou maken nadat je me hebt aangerand. Het is goed zo zonder een foto.'" De fan vond dat alles behalve fijn. "Terwijl ze vertrok zei ze: 'Justin Hartley is een eikel.' Maar dan niet 'eikel', iets dat vuiler is. Dat meen je toch niet?"

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

"Je loopt niet op mensen af die je niet kent en plaatst je mond niet op hun gezicht. Als ik dat bij jou zou doen, zou ik in de gevangenis belanden".

Die vrouw had ook opgepakt mogen worden voor aanranding. Snap niet dat dit niet gedaan is. Ik vraag me ook af hoeveel vrouwen haar actie zullen verdedigen. Dit is een geval waarin #MeToo WEL toegepast mag worden.

Akke Moeka Hara

Avatar

Deze smeagol snapt duidelijk niet het verschil tussen aangerand worden voor werk etc of door een fan die gek op je is.
Wat een bitch ass.

benjamin

Avatar

Sommige mensen lijken soms wat moeite te hebben te begrijpen dat acteurs geen eigendommen zijn.

Moviemagic

Avatar

Hij heeft gelijk. Omdat iemand hem waardeert als een acteur betekend het niet dat je hem moet aanraken of zelfs kussen. Je kan vragen om een foto of een handtekening en dat moet voldoende zijn. Misschien vragen om een kus maar nooit zomaar nemen.

Sunspot

Avatar

Green Arrow!

Agent-P

Avatar

Risico van het vak!

Nee dat is een beetje kortaf, het is natuurlijk een beetje ontoepasselijk om zomaar door een vrouw gekust te worden. Het zal voor de één een natte droom zijn, maar het blijft wel een beetje raar. Toch zijn dit wel dingen die je als beroemd persoon kan verwachten. Fans kunnen flink doorslaan en dan heb ik toch liever dit dan bedreigingen of ander raar gespuis.

Frietgezicht

Avatar

Het blijft natuurlijk over het algemeen voor velen een andere situatie omdat een man als een sterker exemplaar gezien wordt dan een vrouw dus zich makkelijk kan verdedigen.

Daarom is huiselijk geweld ook meestal van de kant van de man en wanneer een man thuis het slachtoffer is wordt hier vaak (stiekem) lacherig over gedaan.

Ook niet groter maken dan het is,een beetje raar meisje die kusjes uitdeelt,niet iemand die met een mes of pistool mensen afmaakt,shit happens.

Wie is deze gozer uberhaubt?

Sunspot

Avatar

^

Ik ken hem van Smallville, maar dat vind jij niks toch :D.

Hij speelde Green Arrow

Artificialis

Avatar

''Je loopt niet op mensen af die je niet kent en plaatst je mond niet op hun gezicht. Als ik dat bij jou zou doen, zou ik in de gevangenis belanden.''

Daarmee is eigenlijk alles gezegd. In het #MeToo tijdperk zijn vrouwen per definitie slachtoffer, mannen bij voorbaat dader. Als hij nu zou zeggen dat hij hier psychische schade aan over heeft gehouden zou hij door iedereen worden uitgelachen.

Frietgezicht

Avatar

^ Door mij zeker ja!

@ Sunspot, ik heb idd weleens een aflevering overgeslagen ja :P

benjamin

Avatar

Artificialis "Als hij nu zou zeggen dat hij hier psychische schade aan over heeft gehouden zou hij door iedereen worden uitgelachen."
En?

Artificialis

Avatar

benjamin "En?"

Als een bekende actrice door een mannelijke fan zou zijn gekust en ze zou aangeven er psychische schade aan over te hebben gehouden, dan zou je de eerste zijn om haar hierin te verdedigen.

benjamin

Avatar

Artificialis "Als een bekende actrice door een mannelijke fan zou zijn gekust en ze zou aangeven er psychische schade aan over te hebben gehouden, dan zou je de eerste zijn om haar hierin te verdedigen."
En in dit geval heb ik in een eerdere reactie de houding van de vrouw afgekeurd.

Verder zie ik nog altijd geen punt. Is het nu goed of slecht als mensen de man zouden uitlachen?

Goov25

Avatar

Goed punt jongen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair