Algemeen

Gerucht: Affleck blijft toch als Batman

Hij heeft zich bedacht... alweer.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 06:40 in Algemeen
Het is ondertussen een beetje een spelletje aan het worden. Blijft 'ie, of blijft 'ie niet? De vraag draait om Ben Afflecks rol als Batman in het MCU. De acteur vertelde al eens in het verleden dat hij een manier zocht om stijlvol afscheid te nemen van de rol. Om daar later weer op terug te komen. En later toch weer te zeggen dat hij de cape best wilde overdragen.

Vandaag horen we van Daniel RPK, een journalist met bronnen binnen DC, dat Affleck definitief besloten heeft om voorlopig Batman te blijven. Waarom precies, of in welke zin die beslissing nu gemaakt is, weten we niet, want daar vertelt de beste man dan weer niets over.

Het is onduidelijk wat er precies achter de schermen speelt binnen het DCEU. De oudere, meer cynische versie van Batman die we te zien kregen tot nu toe, beviel wel en zou zomaar eens lange tijd kunnen blijven. Maar de Batman die we in latere producties zagen komen opdagen, was al heel wat minder cynisch en vooral een grappenmaker.

Wat vinden jullie: moet Affleck blijven?

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ik hoop wel dat Affleck blijft.Het DCU heeft een moeizaam begin maar de karakters zijn best geslaagd en dat is belangrijk voor een universum want verhaallijnen enz laat je achter in vorige films,karakters neem je mee(Iron Man 2 was zwaar kut maar Iron Man bleef populair)

Over Batman, Superman, Wonder Woman, Flash en Aquaman zijn over het algemeen veel positieve geluiden te horen.

Als Aquaman goed is, ze komen met een goede Batman-film(duurt erg lang om voor het populairste karakter een solo film te maken), er sterke vervolgen komen op Man of Steel en Wonder Woman en uiteindelijk een hele goede Justice League 2 is er nog veel mogelijk.
Maar als Affleck vertrekt krijgt dit universum weer een tik.

Jammer dat er nu al veel zijwegen worden ingeslagen met Shazam, Suicide Squad 2 en allerlei Harley spinoffs.

Mav Damian

Avatar

Ik was al bang dat er geen geruchten meer gingen komen over Batfleck.

Rich Art

Avatar

IK heb zo'n vermoeden dat Batman in de eerste volgende film waarin hij speelt zal komen te overlijden. Zou een grote verrassing zijn om een grote held te laten sterven in een filmuniversum, iets dat zelfs Marvel nog niet heeft aangedurfd.

Daarmee kan Affleck er eindelijk mee stoppen, hebben we en stijlvol afscheid en kan Nightwing zijn intrede doen als diens vervanger. Eind goed, al goed.

comkees

Avatar

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!

Decepticon

Avatar

Is Suïcide Squad 2 al in productie? Want volgens komt die film er niet meer.

Sunspot

Avatar

Denk dat hij beseft dat het niet handig is, DCU moet nog steeds goed opstarten, JL vooral goed krijgen, het 2e deel.

Wat Frietface zegt ook.

noah81

Avatar

alsjeblieft niet weer hem zeg bah :(

Daanminator

Avatar

Ik zie hem graag aanblijven maar ik zou ook graag de kant van Bruce Wayne willen zien en wat minder Batman.

Civilian Supreme

Avatar

Vond m in Bvs een van de beste Batmans, in Justice league een van de slechtste, na die film mag er van mij een ander plaatsnemen. Mijn mening is die film wissen, alle kopieen verbranden en over een aantal jaren weer proberen. Eerst richten op sterke solo( niet Han) reeksen.

nieuwslaatste nieuws