Video

Meer dino's in 'Jurassic World: Fallen Kingdom' dan in vier voorgaande films gecombineerd

Kom maar op met die film!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 08:34 in Video
Er zitten meer dinosaurussen in Jurassic World: Fallen Kingdom dan in alle vier de voorgaande films gecombineerd. Zo laat regisseur J.A. Bayona weten in een nieuwe featurette die is vrijgegeven. Niet alleen keert de Mosasaurus terug, de T-Rex en nog een hele reeks andere gevaarlijke dino's, waar cast en crew wat over vertellen. Zonder verder omhaal, kan je hieronder die video bekijken, waarin onder meer ingegaan wordt op het bouwen van de bionische robots voor de film. Alles moest zo echt mogelijk immers en, zoals tegenwoordig gelukkig weer in de mode is in Hollywood, met zo min mogelijk computergegenereerde effecten.Mocht je fan zijn van de dino's, dan kan je - zo horen we in een viral spot - een dinosaurus adopteren. Leuk, want je krijgt een certificaat waarop te zien is welke dino je zogenaamd gered hebt. Keuze genoeg, en mooi is dat het geheel in elk geval een selectie van de uitgestorven wezens laat zien die in de film voor zal komen.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nosisters

Avatar

Echt, als ze dan niet de moeite doen om de Dilophosaurus weer eens te laten zien ben ik er klaar mee.
En dan tel ik dat beeld in een van de tv-spotjes niet mee.

Robbepost

Avatar

More is less.....

Xenolicker

Avatar

Niet te veel praktische effecten hoop ik... De laatste film is toch vooral een triomf voor de uit de computer getoverde dino's. Sowieso wanneer je een hele horde dino's wil laten zien is dat je enige optie. En voor de rest eigenlijk ook. Je kunt dan misschien uit nostalgische overwegingen (of omdat die praktische effectenmensen de huur niet meer kunnen betalen...) nog wel een met de hand gebouwde stervende dino laten zien die nog enigzins overtuigend is, maar als het aankomt op emotie, beweging, en algehele levensechtheid, verliest tegenwoordig een praktische dino het altijd van een top CGI-dino.

Monojaxx

Avatar

Ik wil een therizinosaurus ala 'Freddy Krueger' en een deinocheirus zien!

esteban

Avatar

Draai de mening omtrent effecten Xenolicker volledig om, en je hebt de mijne. Zo bewijst Jurassic Park.

Artificialis

Avatar

In Jurassic Park zaten maar enkele dinosauriërs, maar elke soort kwam in een eigen interessante scène voor. De introductie van de Brachiosaurus, de zieke Triceratops, de scène met de Dilophosaurus en Dennis Nedry, de ontsnapping van de T-Rex en de auto-achtervolging, de Velociraptors in de keuken.. Stuk voor stuk iconische en memorabele scènes.

Het grote aantal dinosauriërs in Fallen Kingdom rennen, springen en rollen waarschijnlijk als cartoonfiguren door het beeld heen. Zonder achteraf enige indruk te hebben achtergelaten.

noah81

Avatar

^ helemaal mee eens. En nu je dat zegt krijg ik weer zin om deel 1 te kijken :)

Jedha

Avatar

Practische effecten vind ik persoonlijk mooier om te zien. Laat ook meteen zien hoeveel creatief werk en energie mensen er in stoppen .

nieuwslaatste nieuws