Video

Trailer oorlogsfilm 'The Bombing' met Bruce Willis

Niets blijft heel...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:39 in Video
Na een aantal foto's uit de film zie je hieronder de eerste trailer voor de oorlogsfilm The Bombing van regisseur Xiao Feng en artdirector Mel Gibson. Ondanks dat de film vooral gaat over Japanse bombardementen op de Chinese stad Chongqing hebben de uitgerangeerde Hollywood-sterren Bruce Willis en Adrien Brody (bij)rollen. Hoogstwaarschijnlijk vooral voor het affiche.

In onderstaande beelden zie je hoe Japan de Chinese stad stevig bombardeert en dood en verderf achterlaat onder de plaatselijke bevolking. De film is opgenomen ter nagedachtenis voor de zeventigste verjaardag van de overwinning van de geallieerden.


In het $65 miljoen kostende The Bombing volgen we vijf mensen. Onder druk van de aanhoudende bombardementen moeten zij een militaire basis verdedigen.

Er zijn ook rollen voor Liu Ye, Song Seung-heon, William Chan en Nicholas Tse. De film heeft onlangs een Nederlandse verschijningsdatum gekregen, namelijk 4 oktober 2018. In China debuteert de film begin augustus.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jedha

Avatar

Jammer van al die cgi's

ThomasOMalley

Avatar

En jammer dat we in een tijd leven waarin de aanwezigheid van Bruce Willis alleen maar wantrouwen wekt.

MovieWanker

Avatar

Nee danke! Ziet d`r nogal dom en cheap uit en natuurlijk....Bruce Willis! Yuk!

Master Of Films

Avatar

How the mighty has fallen.

Gelukkig is er nog altijd 1 van de ultieme kerstfilms aller tijden in zijn repertoire.

chrissie107

Avatar

yippee ki yay motherfucker

nieuwslaatste nieuws

meest populair