Algemeen

Wordt 'Solo: A Star Wars Story'-spinoff over Lando 'Catch Me If You Can' in de ruimte?

Wel als het aan Donald Glover ligt!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 11:41 in Algemeen
Eén van de schrijvers van Solo: A Star Wars Story, Jon Kasdan, liet onlangs weten interesse te hebben in een spin-off van de film die puur om het jonge leven van Lando Calrissian zou gaan, in de film gespeeld door Donald Glover. Glover heeft daar zelf ook heel erg zin in, en gaf in een interview met Screen Rant aan hoe die eventuele film voor zich ziet: als een soort Catch Me If You Can in de ruimte.

Op de vraag welke kant hij Lando op zou zien willen gaan, gezien dat Lando alles kan en ook alles doet, van het verraden van de rebellen in The Empire Strikes Back tot het zijn van een generaal van de rebellen in Return of the Jedi, antwoordde Glover als volgt:

"Ik wil hem gewoon alles zien doen, alles wat je zegt. Alles is mogelijk voor hem. Ik denk dat het gewoon erg leuk zou zijn om hem in zijn element te zien... want ze zien hem zo veranderen... hij is denk ik heel charismatisch en mensen hebben zoiets van, weet je wat, jij moet deze stad bezitten. Je moet de eigenaar zijn van Cloud City, zoiets, of winnen met gokken. Dus ik denk dat het leuk zou zijn om te zien van, 'oh, ik ben een Generaal en nu ben ik kwaad op dit hotel, en dan ben ik weer iets anders...' Ik denk dat het grappig en ook cool zou zijn om te kijken hoe ver je kan komen met charme. Bijna als een soort Catch Me If You Can. Een Catch Me If You Can in de ruimte.''

Overigens is het nog helemaal niet zeker dat er een Lando-spinoff komt. Een eerder statement daarover van LucasFilm-baas Kathleen Kennedy bleek verkeerd vertaald.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

Een spin-off van een spin-off is sowieso een idioot idee. Een spin-off van een sidekick van een spin-off van een sidekick nog idioter. Zeker omdat je met Lando Calrissian waarschijnlijk een soortgelijke film als die van Han Solo krijgt.

Frietgezicht

Avatar

^ X- Men - X-Men Origins Wolverine - Deadpool

Kuch kuch kan werken

Mas7

Avatar

Sommige bijpersonages zijn gewoon goed als ze bijpersonages blijven.

nieuwslaatste nieuws

meest populair