Algemeen

'Hobbs & Shaw' wordt ander soort film dan 'Fast & Furious'-films

Aldus 'John Wick' regisseur David Leitch.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 13:00 in Algemeen
Hoewel hij pas in de vijfde film werd geïntroduceerd, is Dwayne "The Rock" Johnsons personage Hobbs al snel een van de belangrijkste in de Fast and Furious filmreeks geworden. Zo zeer zelfs dat hij en Jason Stathams personage Shaw hun eigen film krijgen, voorlopig Hobbs and Shaw genaamd.

Regisseur David Leitch, bekend van John Wick, Atomic Blonde en John Wick: Chapter 2, vertelt nu in een interview dat we een ander soort film dan de Fast and Furious films moeten verwachten:

''We willen echt aan onze eigen specifieke reis beginnen met deze personages. Als je kijkt naar de werelden in de filmreeks waar zij vandaan komen, zie je dat ze niet van het straatracen komen. De eerste Fast-films, die draaiden allemaal om straatracen, en toen gingen de films over op groots opgezette roofovervallen, en nou zijn het een soort spionagefilms geworden.

Ik denk dat Jasons personage zeker uit die spionage-wereld komt, en Dwaynes personage is eigenlijk meer een agent, toch? Of hij werkt in ieder geval voor de overheid. We gaan meer die werelden in duiken. Maar ik denk dat we nog steeds wel hetzelfde niveau van lol en spektakel willen zoals de Fast-films dat hebben.''


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marklar

Avatar

en nou zijn het een soort spionagefilms geworden...wtf :)

Robbepost

Avatar

Inderdaad Marklar wat een onzin. Het zijn meer superheldenfilms geworden.
Van auto naar auto springen, vam gebouw naar gebouw springen in een auto, handmatig een torpedo van koers veranderen........

Mav Damian

Avatar

Zolang het maar geen ongeloofwaardige actiescènes heeft.

nieuwslaatste nieuws