Video

Jackie Chan versus cyborgs in trailer sci-fi actiefilm 'Bleeding Steel'

Hij vecht tegen Australische robotmensen om zijn dochter te redden.

door Kaj van Zoelen om 09:45 in Video
Bekijk hieronder de eerste volledige trailer voor Bleeding Steel, de nieuwste sci-fi actiefilm met Jackie Chan. Daarin speelt hij politieman Lin, die tegenover een leger cyborgs komt te staan.

Jackie Chan mag dan in recente jaren een Oscar gewonnen hebben, zijn beste dagen als acteur en stuntman in martial arts liggen toch al enigszins achter hem - zijn beste films maakte hij in de jaren tachtig en negentig. Dus is het niet zo vreemd dat Bleeding Steel (of in ieder geval deze trailer) bewust het gevoel van de films uit die glorietijd probeert op te roepen.

Lin is een inspecteur bij de politie van hedendaags Hong Kong. Hij moet een krankzinnige schurk die deels robot is opsporen. Lin ontdekt daarbij dat de verloren gewaande biochemische uitvinding van een geneticus chirurgisch is geïmplanteerd in zijn vermiste dochter. Met behulp van een jonge hacker begint Lin de clues met elkaar te verbinden tussen het apparaat dat zijn dochter beheerst, het sinistere leger van zijn vijand en een vreemd cultureel fenomeen dat Bleeding Steel wordt genoemd.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Beetje laat hé deze trailert!
Want deze film was al vorig jaar te zien in China. :P

Varity heeft allang een review geschreven.

Efficiently directed by Leo Zhang, the film features all the zesty fights, slick effects and goofy slapstick one expects from a Jackie Chan family movie, while glossy production values, a snappy beat and composer Peng Fei’s deafening score mimic that of a Hollywood movie, though the film’s corny cyberpunk pastiche appeals exclusively to kids.

Sunspot

Avatar

Ziet er eigenlijk wel goed uit, wil dit wel zien.

Pronk47

Avatar

Vet,gaat op mijn Watchlist.

Xenolicker

Avatar

Lijkt me wel leuk voor een zondagmiddag, en dan heb ik toch in ieder geval ook een Jackie Chan-film. Beter laat dan nooit!

Dirk Diggler

Avatar

Bikkel

Top 10 Jackie Chan:
1. Snake & Crane Arts of Shaolin
2. Drunken Master
3. Armour of God
4. Fearless Hyena
5. Project A
6. Police Story
7. Wheels on Meals
8. The Foreigner
9. Shinjuku Incident
10. Battle Creek Brawl

NieuwsFilm

meest populair