Jackie Chan versus cyborgs in trailer sci-fi actiefilm 'Bleeding Steel'

Jackie Chan versus cyborgs in trailer sci-fi actiefilm 'Bleeding Steel'

Hij vecht tegen Australische robotmensen om zijn dochter te redden.

Bekijk hieronder de eerste volledige trailer voor Bleeding Steel, de nieuwste sci-fi actiefilm met Jackie Chan. Daarin speelt hij politieman Lin, die tegenover een leger cyborgs komt te staan.

Jackie Chan mag dan in recente jaren een Oscar gewonnen hebben, zijn beste dagen als acteur en stuntman in martial arts liggen toch al enigszins achter hem - zijn beste films maakte hij in de jaren tachtig en negentig. Dus is het niet zo vreemd dat Bleeding Steel (of in ieder geval deze trailer) bewust het gevoel van de films uit die glorietijd probeert op te roepen.

Lin is een inspecteur bij de politie van hedendaags Hong Kong. Hij moet een krankzinnige schurk die deels robot is opsporen. Lin ontdekt daarbij dat de verloren gewaande biochemische uitvinding van een geneticus chirurgisch is geïmplanteerd in zijn vermiste dochter. Met behulp van een jonge hacker begint Lin de clues met elkaar te verbinden tussen het apparaat dat zijn dochter beheerst, het sinistere leger van zijn vijand en een vreemd cultureel fenomeen dat Bleeding Steel wordt genoemd.



NieuwsFilm

meest populair