Celebrity

Liam Hemsworth heeft goddelijk lichaam niet van een vreemde

Fans worden gek bij het zien van een sportieve foto van de acteur en zijn familie!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 14:10 in Celebrity
Zoals we allemaal weten zijn de gebroeders Hemsworth - Luke, Chris en Liam - behoorlijk fit en dat lijken ze niet van een vreemde te hebben. Op Instagram deelt de jongste Hemsworth-telg namelijk een foto waaruit blijkt dat zijn ouders ook fanatieke sporters zijn.

Hollywoodsterren hebben dikwijls een goddelijk afgetraind lichaam. Natuurlijk krijgen ze daar de nodige hulp bij van hun personal coaches en di√ętisten, maar bij de familie Hemsworth lijkt de gezonde levensstijl er al met de paplepel te zijn ingegoten. Uit een recente foto blijkt namelijk dat ouders Craig en Leonie zelf ook wel van een bezoekje aan de sportschool houden.

Op Instagram plaatste Liam namelijk een foto van zijn ouders en diens honden, nadat het drietal eerder op de dag een berg heeft beklommen. "Vanmorgen een berg beklommen met de oudjes! We kwamen nog een ratelslang tegen, ook al had ik mijn broer eerder verteld dat die hier niet zitten! Ha!", schrijft Hemsworth onder het zonnige kiekje.


Veel fans reageren verrast op het afgetrainde lichaam van Liams vader Craig. "Zelfs hun vader is gespierd!", schrijft een fan. "Waarom hebben ze vader Hemsworth niet gecast als Thor?", vraagt iemand anders zich, ongetwijfeld met een vette knipoog, af. Eerder zagen we al dankzij Instagram hoe veel de broers weg hebben van hun vader toen hij jonger was.



6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Al zit je hele dagen te vreten, zonder de gym krijg je niet een fit lichaam, dus ouders hebben er niks mee te maken.

GreenHornet

Avatar

hun hebben tijd voor de GYM en en geld voor personal trainers

Mav Damian

Avatar

^ iemand die niet zo veel verdiend als deze sterren kunnen ook daar tijd voor maken. Je hoeft ook niet perse naar de fitness gaan of een persoonlijke trainer er bij te halen om een lichaam als deze mannen te hebben of krijgen.

GreenHornet

Avatar

het wil wel helpen bij sommige mensen

ThomasOMalley

Avatar

Wat een ongelooflijk grote speler die pa.

noah81

Avatar

Interessant film nieuws..

nieuwslaatste nieuws

meest populair