Liam Hemsworth heeft goddelijk lichaam niet van een vreemde

Fans worden gek bij het zien van een sportieve foto van de acteur en zijn familie!

Zoals we allemaal weten zijn de gebroeders Hemsworth - Luke, Chris en Liam - behoorlijk fit en dat lijken ze niet van een vreemde te hebben. Op Instagram deelt de jongste Hemsworth-telg namelijk een foto waaruit blijkt dat zijn ouders ook fanatieke sporters zijn.

Hollywoodsterren hebben dikwijls een goddelijk afgetraind lichaam. Natuurlijk krijgen ze daar de nodige hulp bij van hun personal coaches en diëtisten, maar bij de familie Hemsworth lijkt de gezonde levensstijl er al met de paplepel te zijn ingegoten. Uit een recente foto blijkt namelijk dat ouders Craig en Leonie zelf ook wel van een bezoekje aan de sportschool houden.

Op Instagram plaatste Liam namelijk een foto van zijn ouders en diens honden, nadat het drietal eerder op de dag een berg heeft beklommen. "Vanmorgen een berg beklommen met de oudjes! We kwamen nog een ratelslang tegen, ook al had ik mijn broer eerder verteld dat die hier niet zitten! Ha!", schrijft Hemsworth onder het zonnige kiekje.


Veel fans reageren verrast op het afgetrainde lichaam van Liams vader Craig. "Zelfs hun vader is gespierd!", schrijft een fan. "Waarom hebben ze vader Hemsworth niet gecast als Thor?", vraagt iemand anders zich, ongetwijfeld met een vette knipoog, af. Eerder zagen we al dankzij Instagram hoe veel de broers weg hebben van hun vader toen hij jonger was.



NieuwsFilm

meest populair