Drie gestoorde clips 'The House that Jack Built'

Drie gestoorde clips 'The House that Jack Built'

Matt Dillon is een psychopathische seriemoordenaar

Tijdens het recente Cannes Filmfestival is de film The House That Jack Built van de Deense regisseur Lars von Trier (Melancholia, Antichrist) in première gegaan. Recent zagen we al de volledige trailer en nu zijn er ook drie clips verschenen die duidelijk maken dat Jack niet helemaal te vertrouwen is.

De titelrol wordt gespeeld door Matt Dillon (Going in Style). Jack is een hoog intelligente man, maar ook een psychopathische seriemoordenaar die gedurende twaalf jaar uitgroeit tot het monster dat hij is. Andere rollen zijn voor Bruno Ganz, Uma Thurman, Siobhan Fallon Hogan, Sofie Gråbøl, Riley Keough en Jeremy Davies.

Hieronder de drie clips met de titels 'Oops That Was a Mistake', 'It's Mr Sophistication' en 'Full Metal Jacket'. De complete film van Von Trier debuteert in oktober in Denemarken. Een Nederlandse verschijningsdatum is nog niet onthuld. De clips:







En nog een opmerkelijk affiche, gebaseerd op het werk 'The Barque of Dante' / 'Dante and Virgil in Hell' uit 1822 van Eugène Delacroix:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair