Celebrity

Volop sterren bij huwelijk Britse prins Harry en actrice Meghan Markle

Hét huwelijk van het jaar 2018!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 18:51 in Celebrity
Deze zaterdag waren er een hoop nationale en internationale beroemdheden aanwezig bij het sprookjeshuwelijk van de Britse prins Harry (33) en de voormalig actrice Meghan Markle (36). Zo verschenen onder andere Hollywoodsterren Oprah Winfrey en Idris Elba bij de St. George's Chapel van Windsor Castle waar het huwelijk eerder vandaag werd voltrokken.


De Amerikaanse actrice Meghan Markle, bekend van onder andere de serie Suits en film Horrible Bosses, stapte eerder vandaag in het huwelijksbootje met de Britse prins Harry. Daarmee wordt officieel Markle lid van de Britse koninklijke familie. Harry en Markle hebben sinds juni 2016 een relatie en waren sinds november vorig jaar met elkaar verloofd. Met haar open persoonlijkheid zorgt ze voor de nodige reuring in de normaal zo stijve familie.

Dat was al enigszins te zien bij de huwelijksceremonie, waar geen bevriende regeringsleiders en Britse hoogwaardigheidsbekleders aanwezig waren, maar juist intieme vrienden van het echtpaar. Ook waren er andere invloeden van de Amerikaanse Markle, zoals de gospelmuziek en andere afwijkingen van eeuwenoude tradities, duidelijk zichtbaar. Markle is niet van adelijke komaf en is al eens getrouwd geweest.

Naast de Britse royals, waren er ook andere bekende gasten bij de trouwpartij aanwezig, waaronder acteurs George Clooney, Priyanka Chopra, Tom Hardy en zanger Elton John. Ook de voormalige Suits-collega's van Markle waren uitgenodigd op het bijzondere feest. Zo zijn acteurs Rick Hoffman en Gabriel Macht gespot op de locatie. Markle was tot eind vorige maand in de serie te zien, maar heeft haar acteercarrière nu opgegeven voor haar nieuwe rol als hertogin van Sussex.

De hoogtepunten van deze bijzondere huwelijksdag lees je hier!

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

het is jammer dat ze stopt met acteren, ze hoeft nu wel niet meer te werken.

ThomasOMalley

Avatar

Ik vind het jammer dat ze mij niet heeft overwogen.

Frietgezicht

Avatar

Heb met zakdoekjes gekeken, zo romantisch.
Jammer van die vent die een uur lulde over ‘love’.

chefry1983

Avatar

Friet,
Je hebt toch geen rare dingen gedaan onder de dekens met je zakdoekjes

Goov25

Avatar

Wel raar dat we hier nog niet meer over hadden gezien op FT, toch groots nieuws over een actrice.

Scheerzeep

Avatar

@Goov25

Markle is voornamelijk bekend als actrice uit een televisieserie. We schrijven eigenlijk meestal over filmacteurs, -regisseurs, -producers, etc.

Er zijn overigens wel eerder berichten over dit stel verschenen op FT hoor ;)

Goov25

Avatar

@scheerzeep Misschien had ik iets duidelijker de sarcastische toon moeten laten merken ;) Maar dank voor de uitleg :)

Artificialis

Avatar

Ik heb er geen seconde van meegekregen en dat wil ik graag zo houden. Ik kan echt geen onbelangrijker evenement bedenken dan het huwelijk tussen toyboy Harry en zijn bimbo.

ThomasOMalley

Avatar

Bimbo? Jaloezie is een hele lelijke eigenschap.

Tycho Nestoris

Avatar

Elton John is altijd aanwezig op elke grootse trouwerij heb ik het idee.

GreenHornet

Avatar

Elton John was bevriend met Diana

Tycho Nestoris

Avatar

@GreenHornet

Is Elton John niet bevriend met iedereen?

Artificialis

Avatar

ThomasOMalley "Bimbo? Jaloezie is een hele lelijke eigenschap"

Oh, daar gaan we weer hoor.. De piemel van ThomasOMalley laat ThomasOMalley weer opkomen voor het zoveelste holle wijf dat door mij beledigd wordt. Ga je het ook nog voor Harry opnemen omdat ik hem een toyboy noem? Of heb je er als alfamannetje alleen moeite mee als het een vrouw betreft? Als dat bij jou het niveau van communiceren is raad ik je aan om je aan te melden bij de Apenheul. Ze kunnen vast nog wel een verblijf voor je vinden.

benjamin

Avatar

Artificialis " Als dat bij jou het niveau van communiceren is "
Zegt de persoon die quotes plaatst als:
Artificialis "Oh, daar gaan we weer hoor.. De piemel van ThomasOMalley laat ThomasOMalley weer opkomen voor het zoveelste holle wijf dat door mij beledigd wordt."

ThomasOMalley

Avatar

@Artificialis
Commentaar op Ryan Reynolds, Jason Momoa en op alle anderen die een mooie vrouw scoren. Voeg daar inderdaad je scala aan beledigingen naar vrouwen toe en de conclusie dat je geen succes bij vrouwen hebt is vrij snel gemaakt.

En je hebt inderdaad goed ingeschat dat ik een alfamannetje ben; ik heb om prachtig vrouwelijk gezelschap gelukkig nooit verlegen gezeten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair