Celebrity

'Suits'-acteur Rick Hoffman walgde van slechte adem buurman tijdens koninklijk huwelijk

Vandaar zijn rare, ongeïnteresseerde gezichtsuitdrukking!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 12:08 in Celebrity
Toen de camera's afgelopen zaterdag tijdens het koninklijke huwelijk van de Britse prins Harry en de voormalig actrice Meghan Markle even het gezicht van Suits-acteur Rick Hoffman, de serie waar Markle zelf ook in heeft gespeeld, in beeld brachten, viel het een hoop mensen direct op dat hij er nogal ongemakkelijk bijzat. Sommigen noemden Hoffman zelfs ongeïnteresseerd. Reden genoeg voor de acteur om zelf even na alle commotie op Instagram toe te lichten wat er precies gaande was.


Afgelopen zaterdag was het groot feest in het Verenigd Koninkrijk, want prins Harry en de Amerikaanse actrice Meghan Markle stapten in het huwelijksbootje. Het moderne stel wenste geen formele gasten te hebben bij de ceremonie, maar gewoon dierbare familieleden en vrienden. Markle nodigde zodoende ook haar oude collega's van de televisieserie Suits uit. Een bijzondere uitnodiging om zo'n plechtigheid bij te mogen wonen, zou je denken, maar acteur Rick Hoffman leek juist wat minder geïnteresseerd en trok bovendien een raar gezicht tijdens de dienst, zo registreerden de draaiende camera's.

Veel mensen vroegen zich op social media af waarom Hoffman er zo bijzat en maakten grappen over zijn gezicht. Wegens die ophef kwam de 47-jarige acteur al vrij snel met een verklaring naar buiten. "Denk je eens in hoe het is om naast iemand te zitten met een ongelooflijk stinkende adem", verklaart Hoffman. Volgens Hoffman was de adem van de man naast hem, wiens naam hij niet weet, op z'n zachtst gezegd 'walgelijk'. Hoffman speelt de sarcastische advocaat Louis Litt in Suits. Een personage dat zo te zien goed bij zijn eigen persoonlijkheid past.

Royal Wedding Face....#brushyourteeth

Een bericht gedeeld door Rick Hoffman (@rickehoffman) op4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

noah81

Avatar

Is dit echt nieuws??

Astraeus

Avatar

Wel fijn voor de man naast 'm dan dat er nu zo breed wordt uitgemeten dat zijn adem niet al te best rook. Zeer netjes van Louis Litt.

ThysRomani

Avatar

Vervolgens trekt ie gewoon weer hetzelfde gezicht op het Instagram pleidooi. Hilarische vent.

Frietgezicht

Avatar

Komt wel cool over dat kauwen kauwgom als je al een rotkop hebt. Hij is zo lelijk dat zijn buren inbreken om de gordijnen dicht te doen dus dan liever zo'n buurman op een wedding.

nieuwslaatste nieuws

meest populair