Celebrity

John Cena en oud-verloofde alweer terug bij elkaar na afzeggen trouwerij

Ze weten nu wat ze aan zichzelf moeten verbeteren.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
Na een korte periode van hartverdriet oogt het weer één en al zonneschijn voor John Cena. Als we People mogen geloven is hij namelijk weer terug bij zijn oud-verloofde Nikki Bella. Drie weken voordat de 41-jarige Amerikaan met de 34-jarige Bella zou gaan trouwen zette zijn geliefde een punt achter de relatie. Het zou te maken hebben gehad met het stichten van een gezin.

Geruchten dat ze weer bij elkaar zijn komt door afgelopen zaterdag - toen werd het tweetal voor het eerst samen gezien sinds de splitsing. Een ingewijde heeft het nieuwtje aan People bevestigd. "Ze zijn in principe weer samen. Dit draaide nooit om het beëindigen van hun relatie. Het ging over het afzeggen van een trouwerij omdat er iets niet goed aanvoelde."

Onder valse voorwaarden zouden ze de bruiloft tegemoet getreden zijn. "Zij deed alsof ze vrede had gesloten met het niet nemen van een kind, terwijl hij deed alsof hij nooit zou veranderen. Zodra ze de trouwerij hadden afgelast werden ze beiden wakker geschud. Ze realiseerden allebei dat ze konden repareren wat er gebroken was."

Precies een week geleden vertelde de Daddy's Home 2-acteur publiekelijk hoe het met hem ging. Positief was dat niet, want hij zou weinig uit het huis komen en pijn lijden door liefde. Ook onthulde hij nog steeds met Bella te willen trouwen. "Ik hou van Nicole. Ik zou graag nog steeds met haar een familie willen beginnen."

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Jullie zijn maar druk met deze Cena he.

Decepticon

Avatar

Die Cena is volgens mij moeilijk mee te leven. Ik heb een aflevering gezien van hun reallife soap en die vent is een gigantische neuroot.

nieuwslaatste nieuws

meest populair