Algemeen

Eerste reacties 'Jurassic World: Fallen Kingdom': brute dino-actie!

Het beste deel uit de franchise?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:20 in Algemeen
Over zo'n twee en een halve week gaat Jurassic World: Fallen Kingdom in première en onlangs beleefde de film van Universal Pictures de officiële wereldpremière in Madrid in Spanje. Er zou een staande ovatie zijn geweest van zo'n tien minuten.

Via Twitter zijn nu ook de eerste online reacties verschenen en ook deze zijn ontzetten enthousiast. Regisseur J.A. Bayona wordt bejubeld en de film wordt gezien als fors beter dan de voorganger Jurassic World uit 2015. De toon zou enger zijn met aanzienlijk meer brute dino-actie.
Fallen Kingdom speelt zich enkele jaren na Jurassic World af als Bryce Dallas Howards Claire de organisatie 'Dinosaur Protection Group' leidt en erachter komt dat de dino's op het eiland Isla Nublar in gevaar zijn vanwege een op uitbarsten staande vulkaan. Claire neemt contact op met Chris Pratts Owen Grady. De start van een nieuw dino-avontuur die de prehistorische monsters, waaronder de nieuwe Indoraptor, meeneemt naar het vaste land.

Er zijn ook rollen voor Justice Smith, Rafe Spall, Toby Jones, B.D. Wong, Jeff Goldblum en James Cromwell. Jurassic World: Fallen Kingdom gaat op 7 juni in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen in première.16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Shifty777

Avatar

Ik geloof dat allemaal niet meer zo, studio's weten hun films altijd te hypen met super positieve 'eerste reacties'. En ik geef niks om zogenaamde bruto dino-actie, ik wil gewoon een goede film zien.

rubikon

Avatar

Zelfs de eerste reacties op de laatste Ghostbusters film waren positief. Dit soort berichten zeggen helemaal niks.

Marklar

Avatar

nee dit soort berichten ben ik langzaam ook gaan negeren, tenzij ze van critici zelf zijn. Maar zelfs dan worden er soms vertekende reacties gegeven als je later de echte recensies leest.

Voorwaarde voor dit soort premieres is dan ook: mond houden of alleen iets positiefs posten, anders krijg je nooit meer zo een kaartje

Rich Art

Avatar

Het zou in ieder geval een contrast zijn met de één na laatste trailer (heb de laatste overgeslagen aangezien ie nogal (te) veel schijnt te tonen), maar who knows? Misschien duwen ze de franchise een nieuwe kant op. Zou leuk zijn, want om nou iedere keer hetzelfde trucje te blijven herhalen...

Master Of Films

Avatar

Eens met Shifty777, rubikon & Marklar. Verwachtingen zijn bij mij laag.

GreenHornet

Avatar

Maar wat gaat er gebeuren als de film wel goed is?

Boxoffice score van vorige deel gaan ze nooit overtreffen.

Frietgezicht

Avatar

Toch stiekem wel zin in.
Zo goed als JP wordt geen dino film meer maar om ze weer op een groot scherm te zien in popcorn vermaak is toch wel leuk.

Edwins1984

Avatar

Altijd leuk dit soort ingekochte positiviteit...
Na mijn weten heb ik nog nooit persberichten gezien waar het massaal janken was bij een première .. :P

SuPa

Avatar

Altijd leuk. Ook van JW heb ik erg genoten. Zijn het de beste films? Nee. Zijn het uiterst vermakelijke films die je in de bios bekijkt? YES!

Sommige mensen verwachten waarschijnlijk karakter ontwikkleling van een groep velociraptors ofzo.

benjamin

Avatar

SuPa "Sommige mensen verwachten waarschijnlijk karakter ontwikkleling van een groep velociraptors ofzo."
Wie beweert iets wat maar in de buurt daarvan zou komen?

Akke Moeka Hara

Avatar

10 minuten staande ovatie LoL het is geen Schindlers List hoor.
Maar ik zie die glazen bal op die foto/poster en mijn moeheid/depressie slaat weer toe.

Daanminator

Avatar

Zolang ze geen getrainde dino's toevoegen kan het alleen maar beter zijn want wat was dat een afknapper zeg.
Helaas leeft Blue nog dus ik verwacht toch iets van een samenwerking tussen Mens & Dier.

Maar enger mag uiteraard altijd want dat miste de vorige film. Hopelijk blijven die irritante kinderen ook weg,

Jedha

Avatar

Kom maar met iets nieuws, in 1993 JP iets bijzonders nu niet meer. Dinoriders kom maar binnen..

Goku32

Avatar

Hahahahaha staande ovatie dikke reet geloof er geen reet van. Wat een onzin, ga deze wel checken maar een staande ovatie is voor de Jurrasic park movie beetje overdreven vind ik.

Goku32

Avatar

Jedha dat zou echt vet zijn als ze daarzo een goeie film van kunnen maken. Maar na het zien van Transformers en andere cartoon movie s is mijn hoop erg laag geworden.

Goku32

Avatar

Daanminator het einde was ook super slecht hoor. De samenwerking tussen de T Rex en raptor. Dat was echt nep hoe ze uit elkaar gingen. En die vrouw met haar Hakken in de jungel was ook nep. En ik vond die kinderen ook zwaar iritant. Dus als ze deze elementen hebben weggewerkt. Dan ga ik zeker een poging wagen met een bak popcorn. Want op een groot scherm Dinos zien is wel weer vet

nieuwslaatste nieuws

meest populair