Eerste reacties 'Jurassic World: Fallen Kingdom': brute dino-actie!

Eerste reacties 'Jurassic World: Fallen Kingdom': brute dino-actie!

Het beste deel uit de franchise?

Over zo'n twee en een halve week gaat Jurassic World: Fallen Kingdom in première en onlangs beleefde de film van Universal Pictures de officiële wereldpremière in Madrid in Spanje. Er zou een staande ovatie zijn geweest van zo'n tien minuten.

Via Twitter zijn nu ook de eerste online reacties verschenen en ook deze zijn ontzetten enthousiast. Regisseur J.A. Bayona wordt bejubeld en de film wordt gezien als fors beter dan de voorganger Jurassic World uit 2015. De toon zou enger zijn met aanzienlijk meer brute dino-actie.








Fallen Kingdom speelt zich enkele jaren na Jurassic World af als Bryce Dallas Howards Claire de organisatie 'Dinosaur Protection Group' leidt en erachter komt dat de dino's op het eiland Isla Nublar in gevaar zijn vanwege een op uitbarsten staande vulkaan. Claire neemt contact op met Chris Pratts Owen Grady. De start van een nieuw dino-avontuur die de prehistorische monsters, waaronder de nieuwe Indoraptor, meeneemt naar het vaste land.

Er zijn ook rollen voor Justice Smith, Rafe Spall, Toby Jones, B.D. Wong, Jeff Goldblum en James Cromwell. Jurassic World: Fallen Kingdom gaat op 7 juni in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen in première.



NieuwsFilm

meest populair