Eerste plotdetails 'Zombieland 2' lijken bekend

Wat gaan de zombiejagers beleven?

Recent hoorden we dat er een vervolg komt op Zombieland. Die film moet in 2019 uitkomen, als het origineel tien jaar oud is. Nu horen we voor het eerst iets over de plannen voor het vervolg van scenarioschrijvers Rhett Reese en Paul Wernick. De site Splash Report kreeg van een - uiteraard - anonieme bron details over het plot.

Naar het schijnt keren alle castleden terug: Woody Harrelson (Tallahassee), Jesse Eisenberg (Columbus), Emma Stone (Witchita) en Abigail Breslin (Little Rock). De wereld waarin zij nu leven is totaal veranderd; zombies zijn nu veranderd in ongelofelijk harde wezens die alleen met een kogel door hun kop gedood kunnen worden. Een horde van die superzombies reist van stad naar stad en vernietigt alles wat op hun pad komt. Aan de groen, die vergezeld wordt door nieuwe zombiebestrijders (Reno, TB, Cleveland, Madison en een paar anderen) om hen te stoppen. Dit zou de synopsis zijn:

Reno is de Eva voor Tallahassee's Adam. Zij is alles waar hij ooit van had kunnen dromen: badass, vaardig en sterk. Ze zijn een match, voor elkaar gemaakt... als zij tenminste voor hem zou kiezen. TB is zijn gelijke; in essentie zijn het dezelfde personen. Dat geldt ook voor Columbus en Cleveland. Madison is een blondine, met wie Columbus iets begint nadat Wichita doordraait door het gebrek aan zombies en vertrekt. De dynamiek in de groep zorgt voor de grappigste scènes in de hele franchise. Maar het zijn enkel uitbreidingen van de individuen, en (zo stelt de bron) vooral flinterdunne personages.

Vanaf oktober 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair